- 24 Mayıs 2009
- 17.277
- 20.249
- 2.643
@Mehmet Mehmetoglu açmş demek ki transfersiz kapadık 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savunmaya devam, nede olsa para kaynagiYönetime güvenen bütün haberciler yarı yolda kaldı
Abi kesin bişey girecek ama giren ne belli değil. Ya polonyali girecek hiç değilse biraz adam gibi biri geldi diye kendimizi avutacsgiz ya da balon toure-rui ikilisinden biri girecek kazığı çıkarmak için 3 ay sonra yol arayacağız.Sağlam geçirecekler o kadar belli ki. Şu dakikadan sonra Zurnawski’yi alan adam değildir
Bir sonraki milli maça kadar yatışş
Kadro uçuyor yazdığını ima etmedim kadro yok çünkü ortada. 11 yap dedim ve sol kanada adam yazamadın görüldüğü üzere. Hala oraya biri lazım diyorsun 1 gün kaldı şurda.
İcardi rakip stoperlerin içinde kalınca etkisini kaybetmiyor bu da yanlış. Sen top oynayamıyorsun, İcardi kaybolmuyor.
Gidip adamı Mertens'in bölgeye koymuşsun zaten daha tartışmayacağım. Tilki forvet denilen İcardi'yi ceza sahasından uzaklaştırıyorsun.
Türkiye liginde oynuyoruz diye sadece Torreira ile çıkalım madem maçlara. YB ile oynuyoruz diye 4-4-2 çıktı hoca ve tokadı yedi. Aynı mantıkla 3 maçta ilerlersin 4. maçta geçişten 3 gol yersin.
Berkan yine eyvallah ama Yunus kesinlikle formayı hak etmiyor.Yunus ve Berkan bayram ediyorlardir, onlara baya imkan dogdu bu yönetimin beceriksizliginden
haber içeriğinde de şehre 12sinde gelen GS yöneticileri diyor ...Klüpler anlaştı diyor bu herif
Şinanay da yavrum şina şinanaySimitçi,ahlatcı,liseli akşam geliyorlar.
Okan'i durumdan ayirma. Hepsi birden gitmeli.Her zaman Galatasaray kadrosunda bir mevkide sorunlar olurdu, eksikler olurdu. Tamamen tam kadro ile sezona başladığımız sezon sayısı azdır, belki de ben hatırlamıyor olabilirim. Şu an baktığımız zaman ne oynayacağımız bile belli değil. Birçok mevkide alternatif oyuncumuz yok. Allah Galatasaray taraftarına sabır versin. Bu durumun tek sorumlusu ise ne hocadır ne de transfer komitesine bakan yöneticiler; tek sorumlu kişi DURSUN ÖZBEK'DİR.