- 23 Aralık 2008
- 65.017
- 62.850
- 5.103
Beyler kap var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer çalımının atası ne günlerdi bir gün bize bir gün F.B ye gidecek diye haber çıkıyordu TRT altyazı geçmişti bize transfer olunca
Kap yok! Yangın var Dorukcuğum.Beyler kap var mı
iyi oyuncu - potansiyelli oyuncu - top taşıması iyi ama takıma nasıl monte edilir bilmiyorum.Zalewski işe yarar mı?
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
10.000 ne yardırıyorum bende renkdaş25,000 mesaj ödülü aldım
Çok kötü yönetiliyoruz malesefHerifler bizimkilerin on katı zeka koymuşlar, satın alma opsiyonu + geri alma opsiyonu vs. Yazık
Katilirim bu posta ama en fazla zalewski gelir gelirseZalewski ve iyi bi os gelirse şampiyonmuyuz @Keramettin TANRIVERDİ
Bu di barzo tam bir itBı karar verin ulan zalewski mi reddetti Roma mı ? Yoksa her ikiside mi ?
Forum yönetimi olarak tebrik ederiz25,000 mesaj ödülü aldım
Mali bile o vizyon ile her bölgesinde süper star olmasada en az iki takım ile yola çıkılması gerektiğini öğrenmiş. Bizimkiler daha ana kadro yapamıyor. Bu ihanet değil nedir.
Zaleweskide gelse orta sahada gelse stoperde gelse yine bu takim sampiyon olamazKatilirim bu posta ama en fazla zalewski gelir gelirse