- 17 Eylül 2018
- 20.388
- 23.319
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olum adam depresyondan intihar edecekti. Sen istanbula getirelim diyorsun 3 köprü varAnında kaparım
Erken seçime gideriz bence ocağa kalmaz
Tuttumu nolcak tum orta sahalar 10 gol uzerinemi cikacak toreira kac gol atar demirbay kac gol atar sara kac gol atar Kaan kac gol atar352 gecis yapar ve tutarsa oluruz. Tutmazsa baska biseyi tutariz
1 kişilik iş değil, tekrarlıyorum...kravatlılar değil atkılılar kazanacak
Yav her maci 1-0 kazansan da sampiyon oluyorsun. Ne taktiniz kac gol atarizaTuttumu nolcak tum orta sahalar 10 gol uzerinemi cikacak toreira kac gol atar demirbay kac gol atar sara kac gol atar Kaan kac gol atar
Bence dordu 20 golu bulmaz
lan zora gelmiyor dediğin ortama bir bak allasen. ölü kalsa şu ortamda hortlar gider. 2 yıl boyunca o ortamda kaldı ve takımın şampiyon olmasında pay sahibi oldu. Hala zora gelemiyor deniliyor. Bu adam o zora gelemiyor dediğini 2 sene çekti.Abi işte zora gelemiyor adam çıksa desedi ben gitmiyorum taraftara da açık açık bunlar böyle deseydi keşke tek kızdığım nokta bu
Erden Timur başkan Fatih terim onursal başkan ilan edilmeli gardiyide ekibe dahil edip sportif görev verilmeli maaş üzerinden değil bize bulduğu potansiyel oyunculardan 100 de ile mesela1 kişilik iş değil, tekrarlıyorum...
kadronda fuıll güvendiğin kendine benzeyen adamlar omalı - karşı tarafın işlerini içeride kovalayacaklar sızmamalı...
göründüğü kadar klay değil - en önemlisi ciddi destek almalı - bir kesim nefret ediyor çünkü abzürt şekilde.
adamın çevresi güzel. rahat bulur öyle insanları.1 kişilik iş değil, tekrarlıyorum...
kadronda fuıll güvendiğin kendine benzeyen adamlar omalı - karşı tarafın işlerini içeride kovalayacaklar sızmamalı...
göründüğü kadar klay değil - en önemlisi ciddi destek almalı - bir kesim nefret ediyor çünkü abzürt şekilde.
hem ET hem FT... o divan bunu kabul etsin CL şampiyonu bile oluruz derim.Erden Timur başkan Fatih terim onursal başkan ilan edilmeli gardiyide ekibe dahil edip sportif görev verilmeli maaş üzerinden değil bize bulduğu potansiyel oyunculardan 100 de ile mesela
He yav geç farkettim düzenlenmiyorda mesajGule gule dostum. Yasakli kaynak paylasmaktan ceza yersin