Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1726160090967.webp

kravatlılar değil atkılılar kazanacak
1 kişilik iş değil, tekrarlıyorum...

kadronda fuıll güvendiğin kendine benzeyen adamlar omalı - karşı tarafın işlerini içeride kovalayacaklar sızmamalı...

göründüğü kadar klay değil - en önemlisi ciddi destek almalı - bir kesim nefret ediyor çünkü abzürt şekilde.

Abi işte zora gelemiyor adam çıksa desedi ben gitmiyorum taraftara da açık açık bunlar böyle deseydi keşke tek kızdığım nokta bu
lan zora gelmiyor dediğin ortama bir bak allasen. ölü kalsa şu ortamda hortlar gider. 2 yıl boyunca o ortamda kaldı ve takımın şampiyon olmasında pay sahibi oldu. Hala zora gelemiyor deniliyor. Bu adam o zora gelemiyor dediğini 2 sene çekti.

Okan buruk bu isten siyiramaz Tum kanat oyuncularini teker teker harcayan kusturen hoca ilk kotu sonucta medyaya malzeme olur
Devre arasini gorecegini zannetmiyorum

Helede fener medyasina umarim Besiktas sampiyon olur

kadronda fuıll güvendiğin kendine benzeyen adamlar omalı - karşı tarafın işlerini içeride kovalayacaklar sızmamalı...

göründüğü kadar klay değil - en önemlisi ciddi destek almalı - bir kesim nefret ediyor çünkü abzürt şekilde.
Erden Timur başkan Fatih terim onursal başkan ilan edilmeli gardiyide ekibe dahil edip sportif görev verilmeli maaş üzerinden değil bize bulduğu potansiyel oyunculardan 100 de ile mesela

adamın çevresi güzel. rahat bulur öyle insanları.

Erden Timur başkan Fatih terim onursal başkan ilan edilmeli gardiyide ekibe dahil edip sportif görev verilmeli maaş üzerinden değil bize bulduğu potansiyel oyunculardan 100 de ile mesela
hem ET hem FT... o divan bunu kabul etsin CL şampiyonu bile oluruz derim.

bana göre %1 ihtmal yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt