- 31 Ağustos 2021
- 69.191
- 49.563
- 3.258
inşallah.adamın çevresi güzel. rahat bulur öyle insanları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inşallah.adamın çevresi güzel. rahat bulur öyle insanları.
Oyuncular üzerindeki kaostan bence kaçınmalıyız hemde bu sene özellikle ayağında top taşıyabilen skor yapabilen herkeze ihtiyaç var abi yaziyech ilk gs macında sahaya cıkarken ıslıklanmalı
Boyle sacma mantikmi olur ya her maci 1-0 kazanmak kac macta one gecicenYav her maci 1-0 kazansan da sampiyon oluyorsun. Ne taktiniz kac gol atariza
İşte keşke olsa gerçekten adam gibi yönetimimiz olurhem ET hem FT... o divan bunu kabul etsin CL şampiyonu bile oluruz derim.
bana göre %1 ihtmal yok.
ağır toplar ellerinin uzanamadığı yönetimi desteklemez..İşte keşke olsa gerçekten adam gibi yönetimimiz olur
Kod:'lera patron enok apo bay gs 🐜 çük zalo mauro osime
Muhabirler feramuz gibidir. Yaparım derler yapmazlar. Geliyor derler gelmezler.Evet duyulmayan isimlerin havada uçuşma zamanı geldi artık,
2 gün sonra tüm muhabirler işsiz kalacak ,
Her isime hazırlıklı olalım
Tamam dostumBoyle sacma mantikmi olur ya her maci 1-0 kazanmak kac macta one gecicen
Geri dustunmu nolcak turkiye liginde kac mac 1-0 bitmis pollyannacilik oynuyorsunuz
Gedson varkende demistim bu takim kisir diye
Ozamanda ayni cevap gelmisti her maci 1-0 kazansak diye 13. olduk
Icardi Osimhen Batshuayi uclusu 60 70 gol atamali baska turlu sampiyon filan olamazsin
Bugün açılan tagı gördün müçok endişem var - ibra edilmez - seçim modu olur ama Erden Timur desteklenmez başkanlık için.
çok endişeliyim o hususta. tek başına olacak iş dğeil o
Kesinlikle abi herifler ölmüyorda ölselerde çoluk çocuğu devam ediyorağır toplar ellerinin uzanamadığı yönetimi desteklemez..
pirana dolu havuz bizim divan.
yarın öbür gün yuhlanarak ibra edilmez , orda sadece görüntü vermek için o ayaklara girenlerde olacak.
eskiden katı divan kuralları vs takdir ederdim .. artık gs bizimdir , ne dersek odur modundalar - kırılması lazım o işlerin.
Modlar olarak çok güzel taktigin için bizde seni tebrik ediyoruz.Forum yönetimi olarak tebrik ederiz
![]()