Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göztepe'de sistem tıkır tıkır işliyor chelsea'den fofanayı almışlar

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav her maci 1-0 kazansan da sampiyon oluyorsun. Ne taktiniz kac gol atariza
Boyle sacma mantikmi olur ya her maci 1-0 kazanmak kac macta one gecicen
Geri dustunmu nolcak turkiye liginde kac mac 1-0 bitmis pollyannacilik oynuyorsunuz

Gedson varkende demistim bu takim kisir diye
Ozamanda ayni cevap gelmisti her maci 1-0 kazansak diye 13. olduk

Icardi Osimhen Batshuayi uclusu 60 70 gol atamali baska turlu sampiyon filan olamazsin

Ne beka bekası ya donbelenin dirildigi nice te toparlayamamis bizde intihar eder bu adam.

İşte keşke olsa gerçekten adam gibi yönetimimiz olur
ağır toplar ellerinin uzanamadığı yönetimi desteklemez..

pirana dolu havuz bizim divan.

yarın öbür gün yuhlanarak ibra edilmez , orda sadece görüntü vermek için o ayaklara girenlerde olacak.

eskiden katı divan kuralları vs takdir ederdim .. artık gs bizimdir , ne dersek odur modundalar - kırılması lazım o işlerin.

Boyle sacma mantikmi olur ya her maci 1-0 kazanmak kac macta one gecicen
Geri dustunmu nolcak turkiye liginde kac mac 1-0 bitmis pollyannacilik oynuyorsunuz

Gedson varkende demistim bu takim kisir diye
Ozamanda ayni cevap gelmisti her maci 1-0 kazansak diye 13. olduk

Icardi Osimhen Batshuayi uclusu 60 70 gol atamali baska turlu sampiyon filan olamazsin
Tamam dostum

Süper ligi çok büyütmeyin ya Anadolu takımlardı zayıf gene bol gollü maçlarımız olur forvetimiz de aygır gibi 3 tane adam var yeterki düzgün top gelsin bu adamlara geri kalanı gol atmasa bile olur bu ğçğ direkt şampiyon yapar

Osimhen i indirince noluyor problemler çözülüyor mu taraftar salak mı davulla zurnayla gidip son gün elinize yüzünüze bulastirdiginizi unutur mu?Zalewski gelsin iyi bir orta saha gelsin yine de bu eziyet takıma yapılan bu ihanetler unutulmayacak sizde bu kulüp den gideceksiniz.Transfer dönemi bitmemiş takımı kuramamislar beyefendi cenk 2 yıllik yeni sözleşme imzaladığı haberini veriyorlar.

çok endişem var - ibra edilmez - seçim modu olur ama Erden Timur desteklenmez başkanlık için.

çok endişeliyim o hususta. tek başına olacak iş dğeil o
Bugün açılan tagı gördün mü

DursunÖzbekİstifaET

indir (3).webp

ağır toplar ellerinin uzanamadığı yönetimi desteklemez..

pirana dolu havuz bizim divan.

yarın öbür gün yuhlanarak ibra edilmez , orda sadece görüntü vermek için o ayaklara girenlerde olacak.

eskiden katı divan kuralları vs takdir ederdim .. artık gs bizimdir , ne dersek odur modundalar - kırılması lazım o işlerin.
Kesinlikle abi herifler ölmüyorda ölselerde çoluk çocuğu devam ediyor

Beka beka için 5 imza parası 4 yıllık 3 milyona Euro ya sözleşme yapma durumları yapmamalarından daha fazla resmen takımın kanını emiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt