Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.535
- 4.964
- 1.298
Ya sen peki derler adama ya sen peki??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir red de bundan yeriz.
Ne diyor bu abuk sunuk bişey çıkıyor çeviride
Eğer cidden dursun ile uğraşıyorlarsa zerre akıl yok bunlarda çünkü gs de seçim olursa kendileri zararlı çıkar bundanBunu düşünüyorum bende. Özellikle simanski+mourinho işi var. Bizimkilerin süre kaybedip hiç adam almaması için uğraştılar başarılı da oldular. Hatta ben yarın akşama doğru sivi deterjandan ocak için anlaştı haberi bile bekliyorum
O zaman zit pit milleti raporlama kendin de farkli davranmiyorsun cunku. Ne idugu belirsiz hesaplari getirmeyin suraya.
Galatasaray in ölü hâlinden bile hayvan gibi korkuyorlar. Son şansları 5. Yildizi takip 3de 3 yaptığımız senaryoda koltukta durma şansları yokEğer cidden dursun ile uğraşıyorlarsa zerre akıl yok bunlarda çünkü gs de seçim olursa kendileri zararlı çıkar bundan
Ben ne zaman getirmisim goster?Kendin de getirdin Alper bu hesap kim diye paylaştın sen paylaşınca iyi mi oluyor ? Beni raporluyolarsa ben de raporlarım. Burda kimin kimi raporladığını söyleyeceksen herkese seni şu raporladı diye söyle. Niye gizliyordunuz ki o zaman kimin kimi şikayet ettiğini ? Nasıl olsa ifşalıyosun biri ters yapınca