Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son gunler fırsat degil iteleme hamleleri oluyor. Ama ders almayız biz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kosticle ilgileniriz

Fb kapar

Sakat adamı kitledik zalewskiyi alıyoruz oğlum

Sezon sonu zalewskide fbde

Bunu düşünüyorum bende. Özellikle simanski+mourinho işi var. Bizimkilerin süre kaybedip hiç adam almaması için uğraştılar başarılı da oldular. Hatta ben yarın akşama doğru sivi deterjandan ocak için anlaştı haberi bile bekliyorum
Eğer cidden dursun ile uğraşıyorlarsa zerre akıl yok bunlarda çünkü gs de seçim olursa kendileri zararlı çıkar bundan

Yönetici diye seçtiğiniz adamlar 3 gündür sümüklü Polonyalı bebenin kapısında yatıp ayaklar altına aldı koca Galatasaray'ın itibarını

Suçlu sadece bunlar değil, bunları seçenler, sonra Florya yetkisi verenler bir de bunlar transfer yapacak diye bekleyip ses çıkarmayanlar da bunlar kadar suçlu

Galatasaray ile görüşmelerde bulunan Nicola Zalewski bugünkü antrenmanda yer almadı. (Di Marzio)

L0tfen o uçak dönmesin. San marinoya suriyeli gibi sığınsınlar...

O zaman zit pit milleti raporlama kendin de farkli davranmiyorsun cunku. Ne idugu belirsiz hesaplari getirmeyin suraya.

Kendin de getirdin Alper bu hesap kim diye paylaştın sen paylaşınca iyi mi oluyor ? Beni raporluyolarsa ben de raporlarım. Burda kimin kimi raporladığını söyleyeceksen herkese seni şu raporladı diye söyle. Niye gizliyordunuz ki o zaman kimin kimi şikayet ettiğini ? Nasıl olsa ifşalıyosun biri ters yapınca

Ahahaha teklife bak teklife. Sözleşmesi bitecek oyuncu için hadi yağlı kazık 11m'u geçtik, bonus nedir, hele hele sonraki satıştan pay nedir Allah'ın cezaları. Bu kadar beceriksizsiniz işte, geleceğini de çalıyorsunuz kulübün.

Tövbe tövbe Allah'ım sen bize sabır ver. Ya yeter ya bırakın şunu 20 tane adam bulun teklif yapın sırf young boysta 3, 4 adam bulursun monteiro, colley, ugrinic vs. Hepsi fizikli 2 tanesi 3 5 2 ye uygun dünyada bir sürü takım ve oyuncu var yeter ya

Yav son gün kimse ile konuşmayın boş herifler. Gardi anlaşıp adamı getirsin imza yetkisi olan rezil de imzayı atıp sonraki gün de defolsun gitsin.

Kendin de getirdin Alper bu hesap kim diye paylaştın sen paylaşınca iyi mi oluyor ? Beni raporluyolarsa ben de raporlarım. Burda kimin kimi raporladığını söyleyeceksen herkese seni şu raporladı diye söyle. Niye gizliyordunuz ki o zaman kimin kimi şikayet ettiğini ? Nasıl olsa ifşalıyosun biri ters yapınca
Ben ne zaman getirmisim goster?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt