Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi domalmadiklari kalmis adam hala gelmiyor 😁

Batıracaklar kulübü valla transfer falan yapmasınlar yeter....lanet olsun sizin gibi yöneticilere.. Çapsızlar..

Zalewski gelmek istemediği için uçuk bir rakam söyledi , muhtemelen bizimkiler de tükürdüklerini yalamamak için herifin istediği rakamı verdi

Herif şimdi gelmemek için kıvırmaya çalışıyor, bizimkiler de çaresizce ısrar ediyor, hatta yalvarıyor ve daha da fiyat yükseltiyor

Bu alacağına Prosinecki vardı Hırvat milli.Hem daha kariyerli ve daha iyi topçu.
Tek handikapı 1969 doğumlu olması.
10-15 Milyon arası alınacak adam çok sol kanada. bende birmancevic ve mihiala diyordum ama adamlar dediğin veya benim dediğim isimleri hayatında duymamıştır bile. plan vb zaten yok, her sene aynı senaryo.

Alamadılar kardeşim işte. Alamadılar alamayacaklar o da gelmiyor sanırım.

Muslera
Sanchez Nelsson Abdülkerim
Barış Torreira G.Sara Jakobs
Mertens
Osimhen İcardi

Ligi alalım bir zahmet. Rigası falanda yeneriz herhalde.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eli bos veya dolu dönmeyecekler

Özel ucagi bos geri gönderecekler

Kendileri ise italya dan gürcistan’a gecerler 1-2 gün takildiktan sonra kara yoluyla ardahan’a giris yaparlar

Ordan istanbul’a gelene kadar gündem degisir
Bunlarda utanma yok ki. Her türlü gelirler o kadar uğraştılar ki haberini de salarlar. Muhtemelen saldılar bu transferi öğlen falan kapandı ona buna para yedirip uğraşıyorlar, yeni teklif gitti gibi haberler dönüyor.

Geceye doğru en günahkarı oyuncuyu boklar, menajerini boklar sonra alternatife geçildi haberi, songün çok hareketli geçecek diye haber sıkacaklar.

somut bir şey mi var

Adama Jakobs'dan daha düşük yıllık teklif edersen kabul etmez. Ben de etmezdim.

GSC Yönetimimizden rica ediyorum

Lütfen aynı İP adresinden başka üyelik almaya engel olmayın, bırakın şu yarım saat içinde 2. üyeliklerimizi alalım, onaylayın.

Gelelim şuraya şunlara kameraları gören DOĞUŞ gibi ana avrat bacı kardeş bi girişelim rahatımıza bakalım ya

Sonra banlarsınız o üyelikleri konu kapanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt