- 28 Temmuz 2011
- 9.394
- 2.308
- 1.438
Bi domalmadiklari kalmis adam hala gelmiyor 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim muhabir bozuntuları doğruluk abidesi salıncakspor'luların muhabirlerinden böyle bir şey duyabiliyor musunuz.Savaş Çorlu: "Galatasaray'da primlerin ödenmediği doğru."

10-15 Milyon arası alınacak adam çok sol kanada. bende birmancevic ve mihiala diyordum ama adamlar dediğin veya benim dediğim isimleri hayatında duymamıştır bile. plan vb zaten yok, her sene aynı senaryo.Bu alacağına Prosinecki vardı Hırvat milli.Hem daha kariyerli ve daha iyi topçu.
Tek handikapı 1969 doğumlu olması.
Bunlarda utanma yok ki. Her türlü gelirler o kadar uğraştılar ki haberini de salarlar. Muhtemelen saldılar bu transferi öğlen falan kapandı ona buna para yedirip uğraşıyorlar, yeni teklif gitti gibi haberler dönüyor.Eli bos veya dolu dönmeyecekler
Özel ucagi bos geri gönderecekler
Kendileri ise italya dan gürcistan’a gecerler 1-2 gün takildiktan sonra kara yoluyla ardahan’a giris yaparlar
Ordan istanbul’a gelene kadar gündem degisir
hepimiz önümüze gelen is görüsmelerine tecrübe olsun diye girmiyor muyuz üstadZalewski madem gelmek istemiyorsun o zaman niye görüşüyorsun anca zaman kaybettirdin bize
Domalmış bile olabilirler an itibarıyle.Bi domalmadiklari kalmis adam hala gelmiyor![]()
AbdurBizim saflar gibi davul zurnayla oyuncu almaya giden yoneticiler hic gordunuz veya duydunuz mu?
Insan sasiriyor artik ne diyebilecegimi bilmiyorum.
Bunlar niye sadece bizden cikiyor onu demek istedim?
Evet o yuzden toplu istifa gerekiyorSavaş Çorlu: "28 yıldır bu işin içindeyim, daha hiç böyle bir süreç yaşamadım."