Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herifler karşılarında transfer heyeti diye İbo ile Cenker'i göründe zaten 1-0 mağlup başlıyoruz görüşmelere

Savaş Çorlu: "Galatasaray'ın ekonomik sıkıntıları var. Bu sebeple camiada güçlü bir başkan arayışı başladı."

Transferin bir de heves kismi vardir. Yani soyle; simdi cok unlu veya yildiz bir oyuncunun pesine dusersin ve bu bir sekilde basina sizar, ister istemez bir heyecana kapilirsin bu normal. Bu durumda yine transfer gorusmelerin uzun surmesini anlarsin simdi mesela Bayern'le Kingsley Coman icin masaya oturduk diyelim. Bu 1 hafta da surer 2 hafta da surer, tabi beklemek insani geriyor ama anlayis olur en azindan cunku cok zor transfer falan dersin bahane olarak.

Ya boyle dandik kuluplerde oynayan veyahut no name isimlerin pesinde kosunca insan hemen bitmesini bekliyor. Ya da gider gizli yaparsin, is bitme noktasina gelir imzalar atilir sonra cikip aciklarsin. Suan Zalewski transferinde heves de kalmadi yani oyuncu gelse bile insan bikiyor cunku. Roma'ya komple ekip gidip bu kadar rezil olmayi nasil becerebilirler? Aklim almiyor.

Bunlarin yapacagi transfer gorusmeleri anca bu kadar olur Gardi olmasa Osimhen de gelmezdi buraya zaten.
Bu kadar uzun yazınca bastın küfürü sandım 😁

Transferin bir de heves kismi vardir. Yani soyle; simdi cok unlu veya yildiz bir oyuncunun pesine dusersin ve bu bir sekilde basina sizar, ister istemez bir heyecana kapilirsin bu normal. Bu durumda yine transfer gorusmelerin uzun surmesini anlarsin simdi mesela Bayern'le Kingsley Coman icin masaya oturduk diyelim. Bu 1 hafta da surer 2 hafta da surer, tabi beklemek insani geriyor ama anlayis olur en azindan cunku cok zor transfer falan dersin bahane olarak.

Ya boyle dandik kuluplerde oynayan veyahut no name isimlerin pesinde kosunca insan hemen bitmesini bekliyor. Ya da gider gizli yaparsin, is bitme noktasina gelir imzalar atilir sonra cikip aciklarsin. Suan Zalewski transferinde heves de kalmadi yani oyuncu gelse bile insan bikiyor cunku. Roma'ya komple ekip gidip bu kadar rezil olmayi nasil becerebilirler? Aklim almiyor.

Bunlarin yapacagi transfer gorusmeleri anca bu kadar olur Gardi olmasa Osimhen de gelmezdi buraya zaten.

Yemin ediyorum şu çaba Amerika'ya gidip Messi için gösterilseydi allah belamı versin ağzımı açmazdım ya

İsterse 40 yaşında olsun, bi bacağı kopmuş olsun

Messi'nin sahaya çıkıp 5 dakika GS forması bile giymesi yeterli

Ver ulan ver 20'yi de ver, 1 sene alması için 15 de ver.

Ver gitsin dersin.

Messi bu. Tarihin en büyük futbolcusu.

Olmazsa da yemin ediyorum gram laf etmem, helal olsun adamlar son saniyeye kadar denedi şanslarını vazgeçmediler deriz, alkışlarız.

Peki bu çaba kimin için? Roma'lı 22 yaşındaki no name bir topçu.

22 yaşındaki çocuğa 3m euro net para verirsen Barış Alper'i nasıl oynatacaksın acaba? Osimhenin İcardinin aldığı göze batmaz ama bu çocuğun aldığı göze batar rezalet bir planlama

Şu herifin 2.5m u kabul etmeme şansı yok açık konuşalım. Bu işin içinden fb veya bjk cikacak ocakta alacaklar bu adami 4-5m a. Roma zaten sözleşmesi bitiyordu diyip düşük rakama yollicak

Buchi babaya bile rezil olduk iğreniyorum artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vay be..

Bu yönetim harbi yerle bir etti itibarimizi..

Hocasi Young Boys'a karsi ezilir, yönetimi cümle aleme beceriksizligi ile kepaze olur.. Koskoca cinari ne hale getirdiniz lan. Yaziklar olsun.

Bu Zalewski işi hem çok yordu hem çok sinir etti hepimizi.

Daha kötü transfer dönemleri olmuştu ama bu kadar yorucu bir dönem hiç hatırlamıyorum. Artık bir süre hiçbir transfer dönemini takip etmemeyi düşünüyorum. Kendi aklımıza zarar veriyoruz resmen.

3lü olmaz oynanmaz deniyor ama eldeki kadro 3lüden başkasını oynayamaz barış ve yunus dışında kanadın yok kanat bek kullanacaksın mecburen
sara-barış kanatları işte yav ortada da torreira dayı oynayacak. Kerem yerine barışı geçirip diğer kanat ara ara oynayan Ziyech yerine sara geçmiş olacak.

Tod'u yenileyelim diye mesaj attıklarında dedim ki ya zaten 1 sol bek 1 orta sahayla takım tamam bu senede güzel güzel izlerim evimde maçları. Galatasaray'a doyarım. Bre dürzüler ne heves bıraktı ne iştah bıraktı lanet ettik yav. Transfer yaparak sadece biz geriliyoruz.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Nöbette artık uslu takılacagım

Dün banlıydım can sıkıntısından sabaha kadar oralle konustum beynimi yakti

Zale gelir

Tek transferle kapatacak mıyız acaba

Bu ne abi buralar 1 günde değişmiş

İlerlemiyor nöbet
bunemksinirli.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt