Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.696
- 12.041
- 1.783
Buchi babaya bile rezil olduk iğreniyorum artık
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Polonyalı bebeye 5 yıllık sözleşme 30 milyon Euro'luk parayı bağlayıp gelmesinler yeter Roma'ya 10 milyon Euro+ vermeye hazırlar zatenPara var menajer önerileri oyuncular var alırlar bence kirvem yav![]()

Bu kadar uzun yazınca bastın küfürü sandımTransferin bir de heves kismi vardir. Yani soyle; simdi cok unlu veya yildiz bir oyuncunun pesine dusersin ve bu bir sekilde basina sizar, ister istemez bir heyecana kapilirsin bu normal. Bu durumda yine transfer gorusmelerin uzun surmesini anlarsin simdi mesela Bayern'le Kingsley Coman icin masaya oturduk diyelim. Bu 1 hafta da surer 2 hafta da surer, tabi beklemek insani geriyor ama anlayis olur en azindan cunku cok zor transfer falan dersin bahane olarak.
Ya boyle dandik kuluplerde oynayan veyahut no name isimlerin pesinde kosunca insan hemen bitmesini bekliyor. Ya da gider gizli yaparsin, is bitme noktasina gelir imzalar atilir sonra cikip aciklarsin. Suan Zalewski transferinde heves de kalmadi yani oyuncu gelse bile insan bikiyor cunku. Roma'ya komple ekip gidip bu kadar rezil olmayi nasil becerebilirler? Aklim almiyor.
Bunlarin yapacagi transfer gorusmeleri anca bu kadar olur Gardi olmasa Osimhen de gelmezdi buraya zaten.
Transferin bir de heves kismi vardir. Yani soyle; simdi cok unlu veya yildiz bir oyuncunun pesine dusersin ve bu bir sekilde basina sizar, ister istemez bir heyecana kapilirsin bu normal. Bu durumda yine transfer gorusmelerin uzun surmesini anlarsin simdi mesela Bayern'le Kingsley Coman icin masaya oturduk diyelim. Bu 1 hafta da surer 2 hafta da surer, tabi beklemek insani geriyor ama anlayis olur en azindan cunku cok zor transfer falan dersin bahane olarak.
Ya boyle dandik kuluplerde oynayan veyahut no name isimlerin pesinde kosunca insan hemen bitmesini bekliyor. Ya da gider gizli yaparsin, is bitme noktasina gelir imzalar atilir sonra cikip aciklarsin. Suan Zalewski transferinde heves de kalmadi yani oyuncu gelse bile insan bikiyor cunku. Roma'ya komple ekip gidip bu kadar rezil olmayi nasil becerebilirler? Aklim almiyor.
Bunlarin yapacagi transfer gorusmeleri anca bu kadar olur Gardi olmasa Osimhen de gelmezdi buraya zaten.
Oteli başka faaliyetler!! İçin kullanıyor da ondan.Yav bu point otel bu adamla nasıl batmıyor
sara-barış kanatları işte yav ortada da torreira dayı oynayacak. Kerem yerine barışı geçirip diğer kanat ara ara oynayan Ziyech yerine sara geçmiş olacak.3lü olmaz oynanmaz deniyor ama eldeki kadro 3lüden başkasını oynayamaz barış ve yunus dışında kanadın yok kanat bek kullanacaksın mecburen
Kaç tane var bu Yusuf’lardan ?Yusuf Sarı, Yusuf Özdemir ve Yusuf Yazıcı ile transfer şov yaparlar yarın
Nöbette artık uslu takılacagım
Dün banlıydım can sıkıntısından sabaha kadar oralle konustum beynimi yakti
Zale gelir
Tek transferle kapatacak mıyız acaba
Bu ne abi buralar 1 günde değişmiş
İlerlemiyor nöbet