Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yönetim büyük ihtimalle çoğu menajeri dolandırdığı için hepsi organize şekilde bu sene ayar çekiyorlar koca kulübü rezil ettiler

Gelen gidene o kadar maas veriyoruz ki, ben Nelssonun menajeri olsam ve Galatasaray yeni sözlesme yapmayi isterse kapiyi herhalde 3 milyonun üstünden acardim.

Elin Afrikalisi bile bunu soyleyebiliyor.

Senin bahsettiğin medya gücü işte bu;

Bi Osimen ile Nijerya'dan bizim maçımızı seyredecek yüzbinlerce insan ortaya çıktı bi anda.

Oradaki futbol manyakları da şuan bizi takip ediyor.

Düşünün işte medyanın gücü ne kadar önemli

Ve biz itibarımızı yerle bir ediyoruz

Allah belanızı versin sizin

Nicola Zalewski, salı günü Galatasaray'ın teklifini kabul etmişti. Daha sonra Galatasaray, Roma'ya yapılacak teklifi artırmak amacıyla, oyuncuya yapılan 2 milyon euro maaş + bonus teklifini düşürmesini istediler ve Zalewski de hayır dedi. Şimdi çok fazla zaman kalmadı, ancak hala umut ışıkları var. (Alfredo Pedulla)

Ben Yusuf Özdemir + kiralık cukwuya razıyım ilk devreyi kör topal tamamlarz bu suredede seçim sonrasında nasipse toparlariz. Bıraksinkar artık markayı zedelemesinler Buuchi bile saskin düşünün normalde ne adamlar getirebilecegin paralara kimlerin peşinden koşuyorlar.

Diz çökerek önüne ılık ılık akıtam,
Utanma bir gümüş ibrik ile destine ab-ı revan.
Rahminden tutam, dibine kadar sokam,
Sahtiyenden çizmeyi, olasın yola revan.
Uzat Parmağına yüzüğü, hatem-i zer drahsan
Nan-u şarap içurem ve ıslatıp geçirem,

14 15 milyon euroyu skor katkısı nerdeyse olmayan herife gömecekler kafayı yersin 4lü kanadında oynarsa asıl skandal o zaman başlar

Nicola Zalewski, salı günü Galatasaray'ın teklifini kabul etmişti. Daha sonra Galatasaray, Roma'ya yapılacak teklifi artırmak amacıyla, oyuncuya yapılan 2 milyon euro maaş + bonus teklifini düşürmesini istediler ve Zalewski de hayır dedi. Şimdi çok fazla zaman kalmadı, ancak hala umut ışıkları var. (Alfredo Pedulla)

Komedi maaş da anlaşıp sonra düşürmesini istiyorlar defolup gitsinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt