Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Konu o değil, konu bu çapsızların bizi cümle aleme rezil rüsva etmeleri.Zalewski çok mu lazım ya![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konu o değil, konu bu çapsızların bizi cümle aleme rezil rüsva etmeleri.Zalewski çok mu lazım ya![]()
Sizde herseye fener filan diyip durmayin yoneticilerinizi tanimiyormusunuzAynı şeyi düşünüyoruz net oyuncuyla fener anlaşmıştır yoksa elli kere koşa koşa gelir
Onlar zaten girecek o arkadaşlara,Bu sezon şampiyonluk demek, beşiktaş'ın rafa ve immobile'ye verdiği fahiş yıllıkların girmesi demekti, aynı şekilde fenerinde harcadığı milyon eurolar ve mourinhosu.
Böyle bir durum varsa 3-4 gündür de Roma'daysan bu şampiyonluğu satmaktır abiAdam 3 ay sonra istediği yere gidebilecek, ben bize hiç evet demedi diyorum
Herkesin 1 sabrı var Murat abi.Benim yaşım 30'a yakın senin yaşın 40'tan fazla.Şuraya muhabbete geliyoz böyle 1'ini mi çekelim?Kaç defa görmezden geldim kaç defa laf atmaya devam etti..Çıkar göster dedim yine laf ebeliği. Bende baktım iddiaları asılsız. He he de geç.
Ne cuması yaw , abdest yok taharet yokYarın Vatikan’da Cuma namazını eda edip öğleden sonra Türkiye’ye döner ahlatçı
3 ay sonra istedigi yere gidebilecegi bir durum yok. Bu konuyu dogru anlatmak gerekir.Adam 3 ay sonra istediği yere gidebilecek, ben bize hiç evet demedi diyorum
Aslında tedaviye alacaklarda. Bu oradakilerinde ayarını bozar diye alamıyorlar.Herkesin 1 sabrı var Murat abi.Benim yaşım 30'a yakın senin yaşın 40'tan fazla.Şuraya muhabbete geliyoz böyle 1'ini mi çekelim?Kaç defa görmezden geldim kaç defa laf atmaya devam etti..