Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki bir el var ve her iki senelik başarının ardından bizi aşağıya çekiyor. Bazen beceriksiz yönetimler, bazen iş bilmez hocalar, bazen yanlış transferler üzerinden yapılıyor bu operasyon. Maşallah bu sene işi hiç şansa bırakmadılar, tüm tuşlara bastılar. Bu sene başarısız olmama ihtimalimiz kalmadı.
Bir el

33.webp

HY: "İddia ediyorum, tüm manager'ler Cenk Ergün ve Hatipoglu'nun etrafını sarmıştır."

Cenk ergün ve ibrahim hatipoğlu istanbul'a indiği an hiçbir açıklama yapmadan sosyal hayattaki işlerine dönsün, kulüpten de VEREMEDİKLERİ emek için teşekkür edip görevlerine son vermeli.

GD: "Jelert için teknik heyet ve scout ekibinin olumsuz rapor verdiğini biliyorum."

GD: "Sara'ya da teknik heyet maliyetine negatif rapor verdi, ama yönetim yine de aldı."

bu ne la ne jelerti ne sarayı teknik ekip onaylamamış niye aldık biz bunları o zaman

Takımı para harcayıp daha kötü hale getirmek de büyük başarı. Üstelik tjk dan 5 yedin ve ŞL de yoksun.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın ağzına sıçtılar böyle bi parçalanma yok Sevr anlaşması gibi olduk bir osimhen geldi sadece kafayı yersin yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt