Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.267
- 58.406
- 3.383
küme düşmeyelim diyeyedeğe mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
küme düşmeyelim diyeyedeğe mi
Riva nasıl gitti ?Ben yıllardır Galatasaray imizi takip ederim floryaya yetkisini dursuna yedirmezler.
A. Polat = Dursunflorya planlamasının parçası yapılıp , bayrağı devredecek.
florya en büyük amaç çünkü
twitin altı kadının instasını soranlarla dolu@Onur Bakır senin lokmacin değil mi bu?

O günden bugüne çok şey değişti Ekim ayında net bir şekilde ortaya çıkacak.Riva nasıl gitti ?
ankette dö ye oy vermedim ama erden timur transferleri geciktirdi diye bir ara cenki övmüştümArkadaşlar maalesef bu yaşananların bir bedeli olacak.
Anketlerde DÖ isimli şahsa oy veren üyelerimize itinayla saplayacağız yarın akşam.
bunca zaman ortada olmayıp (ibra edilmediğinde küstü ya) gelip şimdi başkan yanında - proje ihalesinin başındaA. Polat = Dursun
divan her zmaan mantıktan akıldan yana olmuyor - kritik kısım o.O günden bugüne çok şey değişti Ekim ayında net bir şekilde ortaya çıkacak.
Erden Timur'un bu yönetim ile devam edip etmeyeceğine dair müphem açıklamalarından ötürü ehven-i şer olarak gördüğüm Süheyl Batum'a reyimizi vermiştik Allah'a şükür.Arkadaşlar maalesef bu yaşananların bir bedeli olacak.
Anketlerde DÖ isimli şahsa oy veren üyelerimize itinayla saplayacağız yarın akşam.
Ya bırakın Allah aşkına son günü bekleyip "değerli abisi ve iş yaptığı büyüğü Turgay Ciner"'den 10 küsür milyona Diagne çektik.Abdurrahim de beceremiyordu da en azından canla başla uğraştığına şüphemiz olmuyordu bunlarda o da yok
216.000 EuroSaatliği 3 bin eurodan 3 gun hesaplayin