Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 7.949
- 5.545
- 1.983
Alınan 2 şampiyonluk bazı şeyleri örttü ama bu sefer bedeli olacak bundan eminim.divan her zmaan mantıktan akıldan yana olmuyor - kritik kısım o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alınan 2 şampiyonluk bazı şeyleri örttü ama bu sefer bedeli olacak bundan eminim.divan her zmaan mantıktan akıldan yana olmuyor - kritik kısım o.
Sil , Sergen 6 ay gitti Cenki övmektenankette dö ye oy vermedim ama erden timur transferleri geciktirdi diye bir ara cenki övmüştüm
inşallah yoksa batıyoruz dmeektir.Alınan 2 şampiyonluk bazı şeyleri örttü ama bu sefer bedeli olacak bundan eminim.
Bunu yapmış olamazsın...ankette dö ye oy vermedim ama erden timur transferleri geciktirdi diye bir ara cenki övmüştüm
yanlısYani saatlik bildiğim kadarı ile 3000 avro falan olması lazım uçağın tipine göre.
Pilot italyan vatandasligini aldi, ulkede yeterli sure beklemekten. Donmuyor geriUlan o uçakta garanti dönecek tek kişi pilot ne anlatıyor bu dengesiz
zaman aşımına uğramış birşey çıkmazSil , Sergen 6 ay gitti Cenki övmekten
burda ET sürecinin sonu baz alınmalıdır - ET umudu taşiyan fazla bir ktileydik zira.Arkadaşlar maalesef bu yaşananların bir bedeli olacak.
Anketlerde DÖ isimli şahsa oy veren üyelerimize itinayla saplayacağız yarın akşam.
@Oral Sevmez en buyuk destekçisiydi. Surekli dursun ozbeki övüyordu. Hala daha bir umut transfer yapacaklar diye bekliyor.Arkadaşlar maalesef bu yaşananların bir bedeli olacak.
Anketlerde DÖ isimli şahsa oy veren üyelerimize itinayla saplayacağız yarın akşam.
saatligi 3 bin euroya 2 kısılık ucak fln varSaatliği 3 bin eurodan 3 gun hesaplayin
Bu kadar hatayi affedeceklerini sanmıyorum çünkü maaş skalası bankalar Birliği vaadi plansizlik şampiyonlar liginden elenme son gün yaşanan rezillikler arkalarına bakamadan gidecekler sonra istedikleri yerde 24.sampiyonluk kutlamalarına devam etsinler.inşallah yoksa batıyoruz dmeektir.
Saha hocanın, yönetimin vs sürecini anca stabil tutar ama asla iyileştirmezbu arada mevcut kadroda çöp değil
işte hoca için tam bir test
lucescu çok daha büyük yoklukta takımı şampiyon yapmıştı şampiyonlar liginde çeyrek finali 1 beraberlikle kaçırdı
kolay bir uefa fikstürü ve göreve zayıf rakiplerin çok olduğu lig
ocağa kadar üzerine ekstra kafa yoracağı taş çatlasa 10 maç
ocağa kadar bu işin altında kalkarsa koltuğu en az aldığı şampiyonluklar kadar sağlamlaşır
Gruplarda Cl'nin en çok top kapan oyuncularından birine Hürriyet Güçer muamelesi yapmayı ne zaman kesersinyedeğe mi