Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olm 14 hakkımız var ve 13 yabancıyla sezona başlayacağız sonra malın biri çıkarak rotasyon çok iyi bir şey değil diyecek. As oyuncu alabiliyormuşcasına bunu diyecek ve bizi deli edecek.
rotasyon iyi degil derler tabii genel kurul ayni fosiller tarafindan 100 yildir yonetiliyor

Zalewski felan artık olmaz zaten tadı kactida bu saatten sonra gerek de yok.Ucak mucak da indirmesinler hiçbir şekilde futbolcu transferi de yapılmasın.Artik iyi oyuncu kötü oyuncu durumlarından ziyade taraftarı da umutlandıran ama yapamayan eksiklerimizi kapatacaz deyip kapatamayan son dakika oyunculari satan mide bulandıran yönetim var.

Kendi gururlari icin ve daha onemlisi kulubun itibari icin bu transferi mecbur yapacaklar artik 2.75 mi olur senelik 3 milyon euro mu olur bilemem ama bunlar almadan gelmek istemiyorlar zaten bos ucakla geri donduklerinde buyuk tepki yiyeceklerini anlamislardir, ondan da son dakikaya kadar inatla birakmiyorlar bu isi.

Ya bizim sol kanat bekimiz var zaten alooooo

Ne tutuldular kaldilar su cocuga inanilmaz bi is bilmezlik su ya

Zalewski bu kadar peşinden koşulacak bir adam değil gelirse direkt ilk 11 oyuncusu olabileceği bile şüpheli. Bonservisini geçtim de söylenen 2.5lar 3ler çok absürd paralar bu paralar takımın bütün dengesini bozar. Osimhenin İcardinin aldığı paralar kimseyi rahatsız etmez ama 22 yaşındaki romanın rotasyon oyuncusuna bu paraları verirsen takım içinde büyük sıkıntı olur. Jakobsa verilen para da büyük saçmalık mesela o da o paraları edecek bir oyuncu değil.

Bunalıyorum Sabri abi daralıyorum

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Jakobs icin senelik 2.1 milyon euro veren bu ekip, Zalewski icinde 2.75-3 milyona kadar da cikar, benden soylemesi.

Kendi gururlari icin ve daha onemlisi kulubun itibari icin bu transferi mecbur yapacaklar artik 2.75 mi olur senelik 3 milyon euro mu olur bilemem ama bunlar almadan gelmek istemiyorlar zaten bos ucakla geri donduklerinde buyuk tepki yiyeceklerini anlamislardir, ondan da son dakikaya kadar inatla birakmiyorlar bu isi.
Cok abarttin bu kulup itibari konusunu ha, kulubun gotune siradan bi oyuncu icin 23-24m girmesinden daha iyidir kotu itibar.

Zaten bu transfer olsa da olmasa da bi degisiklik olmaz daha ne kadar rezil edecekler kendilerini ve kulubu, itibar mi kaldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt