Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oh be sonunda bitiyor zulüm. Yarın maçımızı da izleriz kasvetli ve kısır futbolumuza izleyip mest oluruz her şey standart yakalamış olur.

2 milyona Zalewski ikna edemeyen adamlarda yöneticiyim diye gezmesin bir zahmet, yoldan adam çevirsek 3 günde bu transferi yapardı. 12 bonservis, 3 milyon maaş ile dünyada alınmayacak topçu sayısı zaten kaç tanedir sanki iş yapmış gibi övünürler bunu bile becerebilirlerse.
Adamlarin kulubu dusundugu yok ki

3 tane vasifsiz ulan bu maliyetlere degmez bu transfer vaz mi gecsek acaba demiyor

Muhabirlere biraz gaddar mi davrandik diye düşünmeye başladım. Okan hoca bile iki transfer yapılacak dedi

Bütün mevzu sıcak para olayı kulüpte sıcak para olmadığı için ve kasa kolaylığı yapacak yönetici olmadığı için transferler ya olmuyor ya da uzun vadeli olduğundan ederinden pahalı oluyor. Onun için yönetime giren başkan ve yöneticilerin paralı olması gerekiyor.

benim algoritmayı çözebilmek için 143 iqlu olman lazım alpayım

Fener maçı sonrası kötü sonuçla Okan ve Yönetimi kovdurup, erken seçim ile Erden'li bir yönetim ve sonra ters toteme devam :D

145 çıkmıştı benim, ucundan yakaladım sanırım. :D

Tehdit edilmeye başlamış , haberler doğru.

Ilk önce bizim teklifi reddikten sonra gel o zaman yeni sözleşme yapalım demişler. Bu defa da oyuncu bizim verdiğimiz rakamı koz olarak kullanıp en az 2 milyon euro verirseniz kalırım demiş. Roma da 'hadi oradan' deyip bizimle tekrar oturup bonservis konusunda anlaşma sağlayınca bu defa gitmezsen sezon sonuna kadar evinden izlersin maçları diye tehdit ediyorlar şuan.

Muhabirlere biraz gaddar mi davrandik diye düşünmeye başladım. Okan hoca bile iki transfer yapılacak dedi

Forumda Kufrederler diye birşey demedim ama sictigi boktan haberi olmayan yöneticiler varken kimseye kizilmaz bence ... Adamlar kaç kişi için bitti dedi bir yerlerden net bilgi gelmese bu kadarını yapmazlardi önceki senelerde de gördük bu derece rezalet değildi duyumcular..
Yabancılar neden patlamiyor çünkü adamlar haberi karşı taraftan alıyor bizim cenkin bitti diye millete haber ucurdugu transferi muhtemelen karşı taraf di marzioya şu an görüşme aşamasındayız diye lanse ediyor..

Duyumcularin eleştirilecek noktası yönetim kanadindan bu kadar gol yemisken hala gelen her habere mal gibi inanıp yüzsüz yüzsüz Twitter'da şov yapmaya çalışmaları .

sampiyonluk ve üc aylik transfer dönemi sonunda daha kötü ve yetersiz kadromuz var

nasil basardilar

Youtube a video atacak eşek abim benim
fa13b31a6647caf64db808135fa08d11.jpg

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt