Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca 2 transfer istediğini söyledi, bakalım bitince nasıl bi açıklama yapacak. Yönetimi yalamaya devam edecek mi yoksa çatır çatır çıkıp konuşacak mı göreceğiz.

Kufur edin diye buraya birakiyorum

Arda Kerim

Cenk-Zalewski final görüsmesi basına sızmış
images (4).webp

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Günün sonunda eğri oturup doğru konuşmak gerekirse; bu transfer döneminde de hiçbir çalışmamızın hiçbir scouting olayımızın olmayışının ispatıdır. Son güne kadar bekle pazardan kalanları topla taktiğimizde patladı. Bence takkeyi önümüze koyup düşünmenin vakti de geçiyor bile.O kadar kötü bir dönem geçirdik ki. Tarifsiz. Eldekileri hiç fiyatına çıkarmamızdan mı tutsak, korkunç paralara oyuncular almamızdan mı tutsak,neresinden tutarsak tutalım .Olmadı.
İşin en kötü tarafıda bu kadro bu sezon Annemizin ligine bile yetmeyebilir.

Söylenti şu:

22 yaşında kariyeri daha son 3 yılda şekillenmiş. Şu anda yedek konumda
Bizden yüksek sözleşme istiyor, devamında daha da artırmaya çalışıyor.
Yetmiyor bizim vereceğimiz bonservise yakın bir serbest kalma bedeli belirlenmesini istiyor.
Sonra gidip Roma'ya Galatasaray bana bu kadar verdi siz de şunu vermezseniz sözleşme imzalamam diyor (ki bu tek başına benim için yeterlidir karakter göstergesi olarak).

Benim normalde çok istediğim bir oyuncu ama bunlar doğruysa o masadan kalkılır, daha başka yapabileceğin bir şey kalmamış zaten. Özellikle son söylediğimi altyapısından yetiştiği kulübe yapan adam bize neler yapar siz hesap edin.

Bunlar doğru değilse zaten problem yok. Ama adamı gerçekten kadro dışı bıraktıysa Roma ben şüpheleniyorum doğruluğundan.

Beş yüz tane teklifi reddedip 501.de kabul eden zar zor gelen herif ne verecek abi bize
Gönülsüz topçu istemiyoruz
Zaha Ziyech çok mu gönüllü gelmiş gibi duruyordu.İşin başı sonu para gelmek istemiyorsa bu pazarlıklar serbest kalma maddeleri nerden çıkıyor.Çocuğun menejeri, Roma Biz herkes kendi menfati doğrultusunda bitirmeye çalışıyor.Yakın zamanda sözleşmesi bitip serbest kalacak olması hem imza parası alma hem istediği kulübe gidebilme serbestisi sağladığı için oyunucu tarafının eli kuvvetli Roma bile sıkışmış durumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt