Hamdi Coban
Parçalı Üye
- 23 Haziran 2023
- 2.749
- 1.782
- 1.028
Hayir maalesefBu kadar, bastan sona kadar rezil oldugumuz dönem hatirliyormusunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayir maalesefBu kadar, bastan sona kadar rezil oldugumuz dönem hatirliyormusunuz?
yaklaşık 2 milyon insan var bu kritere uyanlevent tüzemen: roma'ya giden özel uçağın sahibiyle dün konuştum. bana söylediği chelsea'den 20 yaşında bir orta saha oyucusuyla anlaşılmış dedi.
"aa level tüzemen arıyor..."levent tüzemen: roma'ya giden özel uçağın sahibiyle dün konuştum. bana söylediği chelsea'den 20 yaşında bir orta saha oyucusuyla anlaşılmış dedi.
Albayrak adam gibi adamdır taraftarla ağlar taraftarla sevinirdi Şuan gelsin bu sene şampiyon oluruz Florya’da baklava pasta gezdirirsin yeterabdür hiç değilse ifb ajanı kılıklı değildi
Vargas mı ? İsviçreli elemanı diyorsan tekniği kerem'den daha iyi onun kadar skor yapar mı bilemem ama her türlü iş görür.
2 kanat gelirse Ziyech postalanır ya da sözleşmesi dondurulur zaten sakat iyileşene kadar devre arası olur.2 oyuncu alamayiz, yabancı sınırı var
Ne gerek var knks yav, 12 kisiyle mi oynayacazTorreira - Gabriel Sara orta sahasıyla şampiyonluk beklenmez.Torreira'nın yanına 8 Numara alınmalı.Klasik 4-2-3-1'indne yürüsün Okan işte![]()
olay sadece saha içi olsa gayet beklenir de camia olarak bitiğizTorreira - Gabriel Sara orta sahasıyla şampiyonluk beklenmez.Torreira'nın yanına 8 Numara alınmalı.Klasik 4-2-3-1'indne yürüsün Okan işte![]()
Vinlasin2 kanat gelirse Ziyech postalanır ya da sözleşmesi dondurulur zaten sakat iyileşene kadar devre arası olur.
Niye kanks?Sallai alınmamalı..