Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.314
- 30.148
- 1.988
Oral sevmez nerede? Böyle fırsatı kaçırmazdi. Alper admin ve kero admin nasil korkuttuysa çocuk forumu terketti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sozlesmesi dondurulacak bir oyuncu degil Ziyech gecelim onu.2 kanat gelirse Ziyech postalanır ya da sözleşmesi dondurulur zaten sakat iyileşene kadar devre arası olur.
Herif cop, Vargas nasil?Sallai alınmamalı..
hücuma yönelik as oynayacak bir kanat almak büyük hata olur
oral a sapladın mı? Şu ortamda cirit atması lazımdıSozlesmesi dondurulacak bir oyuncu degil Ziyech gecelim onu.
İstediğimiz vargas bu mu? Ulan ben niye 1 saattir Çin'deki vargasa bakiyorumİsviçreli Kerem bu
![]()
Haberim yok ondan.oral a sapladın mı? Şu ortamda cirit atması lazımdı
2 oyuncu gelirse ya Yusuf ya Ziyech başka ihtimal kalmıyor ki şu an Ziyech'den tam anlamıyla 1 ay faydalanamayacağız zaten form tutması Kasım ortası-Aralık bulur o yüzden onu listeye yazmayabilirler sadece Avrupa'da oynatabiliriz gibi geliyor.Sozlesmesi dondurulacak bir oyuncu degil Ziyech gecelim onu.
transfer kriteri inanılmaz yawYav hoca, bu saatten sonra bacağı tutan herkesi alacaklar, hücum mucum bunlarin kafaları almaz

Popclass uyumakda dahaoral a sapladın mı? Şu ortamda cirit atması lazımdı
Takımda kanat yok niye hata olsun anlamadım ki. Okan kanatlı çift forvet oynamasın diye mi?hücuma yönelik as oynayacak bir kanat almak büyük hata olur
sallai daha uygun gibi vargası beğenmeme rağmen
hücuma yönelik as oynayacak bir kanat almak büyük hata olur
sallai daha uygun gibi vargası beğenmeme rağmen
Yönetime ve hocaya ben de güvenmiyom reis ama.Rakipler de iyi değil.Fb karışacak gibi.Mourinho'nun istediği satışlar ve alışlar olmamış.İsmail'i satıp Rabiot'u alıp Fred - Amrabat - Rabiot orta sahasını kurmak istemiş.Allan Saint Maximin'i istememiş yönetim almış.Ferdi satılmasın dedi Ferdi'yi sattılar.Bunlar bizi yenemezse gör o zaman şenliği reiste bizim de kendimizi toplamamaız gerek saha içinde.1 kanat ve 1 orta saha transferiyleolay sadece saha içi olsa gayet beklenir de camia olarak bitiğiz