Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Bu orta sahayla ve bu sistemle 4. bile olamazsın Lig'de reis yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu orta sahayla ve bu sistemle 4. bile olamazsın Lig'de reis yav
Budur olması gereken zaten millet 3lu oynayamayiz diye boşa tribe girdi de 2 tane asker alırsak olacak olan bu zaten
Diyoruz komplo falan değil olan biten bu yakomplo teorisi geliyordu ama bu zalewski ocak'ta fener'e gider mourinho babasına kavuşur bence ve szymanski'de var hem hemşerisi
Ben de böyle olduğunu düşünüyorum. Mou, Sikimanski ile falan görüştü bu. Oraya güvenip taleplerini yükseltti bence.Fb Kostic'i satın alma opsiyonuyla kiralamış.Seneye Zalewski'yi bunlar alırlar.Bu kadar maaş verilmesine rağmen teklifi kabul etmiyosu bu tarz 1 iş bence kesin vardır yav![]()
Aynen kanks yavTorreira - Gabriel Sara orta sahasıyla şampiyonluk beklenmez.Torreira'nın yanına 8 Numara alınmalı.Klasik 4-2-3-1'indne yürüsün Okan işte![]()
3lude vargas italya maçındaki rolü gibi oynaması için gidiliyorsa şapka çıkarırım sistem anlamında bir şeylerin farkına varılmış derim tam oranın adamı
Transfer döneminin sonunda PSV'yi reddetmiş şimdide bizi reddetmiş, 3 katı maaş vermişiz yine kabul etmemiş seneye free olarak ayrılacak.Ne diyo
Bu saatden sonra ne bekliyorsun ki?Çer çöp birini itekleyecekler görünen o Sallai de Vargas da fark yaratacak adamlar değil
Aynen o kadro en az 20 puan Fark atar yazsaydım da seni mutlu etseydim.Gabriel Sara'nın hangi özelliği 8 NumaraAynen kanks yav
abi kulubü neden bıraksın dönem bitmiş etmişSallai bitti galiba
Reyis ben fanatikliginden zamanında avustralyada tjk formalı çocuğa yardım etmemiş adamım ama şuan bile bakıyorum oraya yalan olmasın, bizimkilerin bir bok bildiği yok vallaBak yine akillanmiyorsunuz
Çift santrafor oynayacaksan öyle bir mevki yok ki...
Zale ye küfür serbest olmali artikTransfer döneminin sonunda PSV'yi reddetmiş şimdide bizi reddetmiş, 3 katı maaş vermişiz yine kabul etmemiş seneye free olarak ayrılacak.