Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine bosu bosuna fifada 7-8 maç zalewski mesaisi harcadık

Sol kanat Zalewski olmayınca alternatif olarak bari sağ kanat Sallai mı alalım demişler? İşte bu yönetim ve teknik direktörün yapacağı planlama bu seviye. Onu da son güne getirmişler. Bir ihtimal olursa. Olmazsa ne yapacağız? Onu o zaman düşünürüz canım demişlerdir..

bence de solda daha iyi
şutu daha ön plana çıkıyor geçen yıl alanya maçını aldı, sivas maçında 2 tane şapkadan tavşan çıkarıp asist yaptı.

yine k.gümrük maçı 1 gol 1 asist yaptı, hatırlamadığım da vardır

son düzlükte hep barış sol ziyech sağ devam ettik barış takımın 1 nolu adamıydı.

Vargas olsun lütfen valla hatiple cenke daha laf edersem şerefsizim ya.Mertens görmek istemiyorum okaaaaaaaaan

Zalewskiyi 5 yillik ne istiyorsa alalim kadro disi birakalim 5 yil takilsin kenarda

22:00 - Yusuf Özdemir ile transferi kapattık.
l924IDbDBC3y3CxW.jpg:large

Icimin yaglari eridi serefsiz kadro disi kaldi en azindan simdi bu uyaniga menajeri diyorki kabul etme zaten senelik 1.5 milyon 2 milyon kontrat buluruz birde imza parasi aliriz oh mis gidip napcan turkiyeye diye amac kesinlikle budur bizden 3.5 milyon isteme sebebide budur

Sol kanat Zalewski olmayınca alternatif olarak bari sağ kanat Sallai mı alalım demişler? İşte bu yönetim ve teknik direktörün yapacağı planlama bu seviye. Onu da son güne getirmişler. Bir ihtimal olursa. Olmazsa ne yapacağız? Onu o zaman düşünürüz canım demişlerdir..
Allahtan baris var saga gecir sola gecir beke gecir

Demek alternatif olarak sallai ye gidildi

Başta asıl gidilmesi gereken adamı alternatif olarak görmeleri aşırı komik gerçekten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Icimin yaglari eridi serefsiz kadro disi kaldi en azindan simdi bu uyaniga menajeri diyorki kabul etme zaten senelik 1.5 milyon 2 milyon kontrat buluruz birde imza parasi aliriz oh mis gidip napcan turkiyeye diye amac kesinlikle budur bizden 3.5 milyon isteme sebebide budur
Fb alacak seyret. Hatta ocakta alacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt