Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün iki transferi de bitirirseler cenkerle hatibonun kameralara vereceği poz @Murat Durmaz
nizipyolu.webp

Sallai’yi izlemedim ama bunlar alıyorsa kesin çöptür. Tüm transferlere böyle bakmamız lazım

Rezil ettiler bizi

Utanc duyulacak isler yaptilar

4 gündür bir polonyali’yi ikna etmeye calisiyorlar inanilir gibi degil

Sol kanat Zalewski olmayınca alternatif olarak bari sağ kanat Sallai mı alalım demişler? İşte bu yönetim ve teknik direktörün yapacağı planlama bu seviye. Onu da son güne getirmişler. Bir ihtimal olursa. Olmazsa ne yapacağız? Onu o zaman düşünürüz canım demişlerdir..
Yine hiç yoktan ikisi de kanat oyuncusu. Benim beklentim Zalewski olmayınca kaleci alalım bari demeleriydi.

Sallai de vargas da iyi oyuncu

Eğer ikisi birden gelirse os alınmaması tolere edilir,çalışkan adamlar bunlar

Okan galiba isviçrenin italya maçında oynadığı oyundan çok etkilenmiş (inanılmaz iyilerdi )

İsvçrenin kadro

Sommer
Schar akanji rodriguez
Ndoy xhaka freuler aebischer
Rieder embolo vargas

Yani bizim yeni kadro

Muslera
Nelson sançez apo/jakobs
Barış toreira sara jelert/jakobs
Sallai osimhen vargas

Ben okeyim oynar bu takım

Sallai sonrası Vargas'ta gelsin akabinde ise tek odak noktamız takımı desteklemekle beraber Dursun ve avanelerine el çektirmek olmalı.

sallai + vargasla bi kadro yapabilir mi bu 2sini birden isteyenler

edit: iskender hariç, o toptan çakmıyor kişisel nefretleri üzerine yazıyor tüm postları

barış sol kanatta da gayet iyi neden illa sağ kanat diye düşünüyosunuz ki

İyi tabi normalde ama çift santraforlu sistemde içe çekip vurmalı bir kanattansa, çizgiye inmeli bir kanat oyunu lazım bize bence. Ondan sağda daha verimli olurdu. 3-5-2'de de öyle, içime sinmese de 4-4-2'lerde de öyle...

Birazda Sallai reddetsin sıktı Zelewski.

Bu gerizekalı da son 2 3 yıldır adam akıllı kadroya girememiş, 350k maaşı var 2,5m u reddediyor direk 11 de oyanyacağı klüpten gelen teklifi. Psv yide istememiş romanın sözleşme uzatmasını da reddetmiş ula sanırsın Mbappe, neyse iyi ki olmadı gerizekalı futbolcu lazım değil.

Roma, Zalewski'yi kadro dışı bırakma kararı aldı. Saat 14:00'de Trigoria'da olması bekleniyor. Kulüp, oyuncuyu Galatasaray'a hayır cevabı verdiği için kadro dışı bıraktı. (Il Messaggero)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt