- 16 Haziran 2010
- 202.558
- 154.308
- 6.838
Onyekuru Ndiaye alıp kapatacaklardı transferi .İla 10M üzeri av pardon transfer peşindeler.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyekuru Ndiaye alıp kapatacaklardı transferi .İla 10M üzeri av pardon transfer peşindeler.

Fb ve Beşiktaş Maçları'nda çirkeflik yaptı bize de Gol attı ama tribünleri sinirlendirecek 1 hareket yapmadıBalotelli cenkerden büyük gsli çıktı yaw helal harbi
Sara 10 toreyra berkan/demirbay orta sahasi ligi ilk 3de bitirir kanksDerbi oynadık mı?1 de Young Boys Maçı'nda gördük bu sistemle oynarsak ve orta sahada Gabriel Sara oynarsa rakipler her yerden rahatlıkla kaleye gelir.Orta saha için gerekli işini yapmamasını geçtim kanatlara yardıma da gelmeyen 1'i savunma anlamında.Oynarsa 10 Numara'da verim alabiliriz..
OS yok muIsvicreli Kerem
Yav sallai geçin vargas haberi atın az
Yav onyekuru ndiaye mi kaldi hocam abartmayınOnyekuru Ndiaye alıp kapatacaklardı transferi .İla 10M üzeri av pardon transfer peşindeler.
YokOS yok mu
Allah kahretmesin o zmn bizden bir halt olmaz yineTibet Töre: „Yönetim vargasi yalanladi“
Alper haksızmıyım .Tamam irtifa kaybı var ama etmi kemikmiler biliyoruz.Alacakları oyuncu yine Zaniolo çıkacak sonra ahh vahh peşinde olacağız.
Discord'tan os selamının videosunu çekip göndersem olur mu kanks yavOS yok mu
işte sara biraz daha merkezleşir ortaya destek olur diye diyorum biraz da.4-4-2 sağ kanat Sara olayına da şundan sıcak değilim. (Sara ortada ve iki tane forvetimsi kanatla fiilen 4-2-4 olmasından iyidir o ayrı da)
Orta sahada Torreira'nın yanına Kaan koysan beklerin de Boey gibi olmadığı bir düzende, ki Barış sol kanatsa Jelert sağ bek olacak, hele yine Torreira önde pres yaparsa, Kaan'ın geçişlerde o geniş alanı savunması mümkün değil. Demirbay'ı koysan aynı şeyin daha kötüsü. Berkan'ı koysan biraz alanı doldurur geçişlerde, koşar eder ama bu sefer de geriden oyun kurman zayıflar, hele Nelsson sahadaysa hepten... Jakobs'un her anlamda iyi çıkmasına bakar yani, hem defansif, hem oyun kurma...

Nah atarız, biz bile şuna inanmazken Zalewski nasıl inansın.