Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan metin madem 2-3 ihtiyaç vardı 5-6 transfer yaptınız kadro güçlendi, ne diye son gün yoldan geçen adama bile teklif yapıyonuz?

kendi dediğinize bile inanmıyosunuz taraftarı salak yerine koyuyor bi de kepaze herifler

Derbi oynadık mı?1 de Young Boys Maçı'nda gördük bu sistemle oynarsak ve orta sahada Gabriel Sara oynarsa rakipler her yerden rahatlıkla kaleye gelir.Orta saha için gerekli işini yapmamasını geçtim kanatlara yardıma da gelmeyen 1'i savunma anlamında.Oynarsa 10 Numara'da verim alabiliriz..
Sara 10 toreyra berkan/demirbay orta sahasi ligi ilk 3de bitirir kanks

Ama okan bunu yaparmi emin degilim

Yapmazsa 3-5 maca kovulur zaten

Ben halen 3'lü formasyon devam edileceğini düşünüyorum çünkü Jelert + Jacobs hariç orjinal başka hiçbir bek yok.

9EEA3CB3-DC5E-4552-8E9F-E31F34147185.webp

Vargas, vasat bence

cenk ergun beni de aradi haftaya dubai'deyiz bize rus ayarla diye.

forumdan feramuz vermis olabilir telefonumu ondan supheleniyorum.

4-4-2 sağ kanat Sara olayına da şundan sıcak değilim. (Sara ortada ve iki tane forvetimsi kanatla fiilen 4-2-4 olmasından iyidir o ayrı da)

Orta sahada Torreira'nın yanına Kaan koysan beklerin de Boey gibi olmadığı bir düzende, ki Barış sol kanatsa Jelert sağ bek olacak, hele yine Torreira önde pres yaparsa, Kaan'ın geçişlerde o geniş alanı savunması mümkün değil. Demirbay'ı koysan aynı şeyin daha kötüsü. Berkan'ı koysan biraz alanı doldurur geçişlerde, koşar eder ama bu sefer de geriden oyun kurman zayıflar, hele Nelsson sahadaysa hepten... Jakobs'un her anlamda iyi çıkmasına bakar yani, hem defansif, hem oyun kurma...
işte sara biraz daha merkezleşir ortaya destek olur diye diyorum biraz da.

neyse izleyip görecez hocanın bizim kadar düşündüğünü dahi zannetmiyorum formasyonu dizilişi :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt