- 20 Ağustos 2009
- 18.365
- 24.203
- 2.973
Baskıyı kesmemek lazım yönetim üstünden Cenk'i verdik susarlar diye bekliyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baskıyı kesmemek lazım yönetim üstünden Cenk'i verdik susarlar diye bekliyorlar.
Bence Barış solda daha golcü. Sağda ise daha komplike ama gol asist verimi düşük gibi. Tercih sizin
O çelsideki chuk degil mi üstadAdam 366 gün sahalardan uzak kalmış diyorlar sakatlık yüzünden
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
18-19 sezonunda yaşadığı sakatlığı diyorlar yav. Ona bakarsan fredin bir sakatlığı yoktu buraya gelirken. Bu işler şans işiAdam 366 gün sahalardan uzak kalmış diyorlar sakatlık yüzünden
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Penalti vuruslarina bakarsak sag ayakliSallai'nin asıl ayağı ne acaba? Transfermarktta çift ayaklı yazmışlar
Üstad topcular gaza gelirse alırız. Çünkü fb ortaminda suan 6-0 i retro edicez havasi var. Çakıp dönersek şaşırmam açıkçasıNedense bu kaosun bize fb maçında yol su elektrik olarak geri döneceğini hissediyorum. Buradan güç toplayacağız.
Cenk gittikten sonra yeni kanat oyuncuları gündeme geldi diyorlar
Dogru mu ?
Metin ozturk orda durdugu surece yonetim dusmez bahceli tayyip icin neyse metin ozturkte dursun icin odur2. istifa gelecek diyorlar
dursun bey ibra öncesi tutuştu