- 29 Temmuz 2011
- 17.399
- 8.881
- 1.588
Osimhen okuma yazma bilmeyen, çiğ etle beslenen, siyahi fetisimizi mi karsilayacak yoksa Okan hocanın gizli planını ifşa etmiş olabilirim şu an çok korkuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav. İsviçreli olandır herhaldeBu vargas Adana Demir de oynayan herifmiydi
Bu sezonu bize geri kazandıracak tek bir isim var. ET..Futbola kim bakacak artık onu merak ediyorum
Augsburgun hocasi Thorup Vargasin Pazar olan macda kadroda olacagini acikladi.
Yani Vargas isi yatti
Çuk bey 8 oynarmıKoskoca Galatasaray'ın yıllardır en büyük sorununun da iletişim olması gerçekten büyük rezalet. Bu kadar eğitimli, kültürlü insanı barındıran bir camiadan nasıl olur da iletişimi güçlü, kulüp ve taraftar arasında köprü olabilecek sosyal ve iletişim becerilerine sahip bir yönetici çıkartamıyoruz aklım almıyor. Kulüpte kimse kulübü düşünmüyor ki, her gelen yönetim vasfına bakmadan sırf isimlerden oluşan bir yönetim kadrosu kuruyor.
Daha yeni transfer oldu o.Keşke Freiburg a gitmişken eren Dinkçi'i iyi de sorsak opsiyonlu kiralık filan
Burada paylaşılması daha büyük sıkıntı.inanamıyorum hala nasıl yasaklanmıyor kodumun keliBu Burhan halen utanmadan transfer haberi mi veriyor yahu -
Davinson’u da mı sattık?..............Icardi..........Osimen............
Barış.........Sara.......Torera.......Ziyech
Jacob........Apo.........Nelson.....Jalert
.........................Nando.............................
Bu sezonki elek kadromuz bu. Enteresan bir yıl olacak.
Çuk bey 8 oynarmı
Bizde oynamaz.Bu 8 muhabbeti zaten baştan aşağı saçmalık aslında. 8 oynar oynamasına da nasıl bir 8 profili ona bakmak gerek. Biz oyunun iki yönünü de iyi seviyede oynayacak sağlam bir 8 numara istiyoruz, gerektiğinde 6 gibi top kesecek, gerektiğinde de oyun kurup top dağıtacak. Böyle bir 8 istiyorsak oynayamaz.

Yahu reis iyi adamını neden 5,6 ya versinler.Birde taksit falan..Böyle olursa o zaman soru işareti..Haksızmıyım
Gerçekten anlamıyorum hem ucuz olacak hem kalite olacak hem genç olacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çükibik ofansif gibi gerek var mı bilemedim. Sanki defansı kuvvetli biri lazım gibi bize ama teknik heyet beğendiyse olabilirÇuk bey 8 oynarmı
3 lunun ortasahası olur muBizde oynamaz.![]()

Ben de saygı duydum. Kulüp üyesi adam bu saatten sonra yıpratıcı yorum yapana güvenmemek gerekir.5 dk dışarı çıktık istifa gelmiş istifa edebilen adama saygı duyarım günümüzde pek görmediğimiz olaylar