Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen okuma yazma bilmeyen, çiğ etle beslenen, siyahi fetisimizi mi karsilayacak yoksa Okan hocanın gizli planını ifşa etmiş olabilirim şu an çok korkuyorum

Koskoca Galatasaray'ın yıllardır en büyük sorununun da iletişim olması gerçekten büyük rezalet. Bu kadar eğitimli, kültürlü insanı barındıran bir camiadan nasıl olur da iletişimi güçlü, kulüp ve taraftar arasında köprü olabilecek sosyal ve iletişim becerilerine sahip bir yönetici çıkartamıyoruz aklım almıyor. Kulüpte kimse kulübü düşünmüyor ki, gelen her yönetim vasfına bakmadan sırf isimlerden oluşan bir yönetim kadrosu kuruyor.

Ulan ben senin

a man in a black coat is jumping in the air

Koskoca Galatasaray'ın yıllardır en büyük sorununun da iletişim olması gerçekten büyük rezalet. Bu kadar eğitimli, kültürlü insanı barındıran bir camiadan nasıl olur da iletişimi güçlü, kulüp ve taraftar arasında köprü olabilecek sosyal ve iletişim becerilerine sahip bir yönetici çıkartamıyoruz aklım almıyor. Kulüpte kimse kulübü düşünmüyor ki, her gelen yönetim vasfına bakmadan sırf isimlerden oluşan bir yönetim kadrosu kuruyor.
Çuk bey 8 oynarmı

..............Icardi..........Osimen............

Barış.........Sara.......Torera.......Ziyech

Jacob........Apo.........Nelson.....Jalert

.........................Nando.............................

Bu sezonki elek kadromuz bu. Enteresan bir yıl olacak.
Davinson’u da mı sattık?

Yahu reis iyi adamını neden 5,6 ya versinler.Birde taksit falan..Böyle olursa o zaman soru işareti..Haksızmıyım

Gerçekten anlamıyorum hem ucuz olacak hem kalite olacak hem genç olacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla hocam ben hiç transfer istemiyordum çünkü girecek belli… bari az zarar girsin ondan bu mutluluğum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha hâla bitmemiş transferi gazetecilere bilgi geçiyorlar..Tahmini ne zaman akıllanırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt