Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.034
- 25.367
- 3.033
Gelişme yok kiCengizim öyleyse gelişmelerden Dursunun da haberi yok demektir. Ben Nevzatı karavanalar kahramanı olarak görüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelişme yok kiCengizim öyleyse gelişmelerden Dursunun da haberi yok demektir. Ben Nevzatı karavanalar kahramanı olarak görüyorum
Hakkında hayırlısı olsunVargas takiminda kaliyormus.
oyuncu gitmek istese hocası karışamazdı adminim
(gülerek)Hocalari birakmiyorum demis.
hangi hoca iyi oyuncusunu bırakmak isterki üstad öyle olsa kimse transfer yapamaz
Bizde hala dar alanda adam eksiltebilen oyuncu eksikligi var, Baris ve Sallai da bos alani buldugunda ucan giden oyuncular genel tarz olarak. Ama boyle dar alanda topla cikabilen oyuncu mesela Zalewski iste. O tarz birini alamadik gitti bir turlu.
Bizimkini kandiriyorlar yerine oyuncu alacagiz diye sonra tabi is isten gecmis oluyor. Elin adami o kadar saf degil iste.hangi hoca iyi oyuncusunu bırakmak isterki üstad öyle olsa kimse transfer yapamaz
Cengizimmm keşke adana demir gibi transfere kapalı olsaydık. Paramız çar çur olduGelişme yok ki
Valla kendi bilir. Zaten kredisi kalmadi, febe ve paok maclarina bakar kovulmasiYusuf'u, 5-0 olan maçta bile oyuna güç bela aldı, Okan buruk bir adamı sevmiyorsa, ki yusufla ilk geldiği zaman sorunu vardı, o oyuncu amuda da kalksa oynatmaz, zaha da buydu
Şu ikisinin topla çıkışları birbirine yakın yav. Sallai ne zaman izlesem topla çıkıp rakibi çalımlıyordu.Bizde hala dar alanda adam eksiltebilen oyuncu eksikligi var, Baris ve Sallai da bos alani buldugunda ucan giden oyuncular genel tarz olarak. Ama boyle dar alanda topla cikabilen oyuncu mesela Zalewski iste. O tarz birini alamadik gitti bir turlu.
Bizde o tar oyuncular tutmuyor ne hikmetse o işin en kralı olanlardan biri zahayı getirdik o bile olmadı abiBizde hala dar alanda adam eksiltebilen oyuncu eksikligi var, Baris ve Sallai da bos alani buldugunda ucan giden oyuncular genel tarz olarak. Ama boyle dar alanda topla cikabilen oyuncu mesela Zalewski iste. O tarz birini alamadik gitti bir turlu.