Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırının olduğu taraftar baskısı yüzünden sürekli isim transferi yapılan yerde scout ekibine boşuna saydırılıyor. Yeterli yetersizi bir tarafa scout ekibinin transferde müdahil olduğunu zannetmiyorum.
scout ekibinin her sene kullandigi ifade en fazla ''sizin yapacaginiz isi ..yim'' olur

Scoutlara sallamak saçma onlara oyuncu bul dersen bulurlar ,adamlar gidip zorla bu oyuncuyu al diyemezler, tüm dünyada böyle

Bakalım hocamız 3 orta saha oynayacak mı yönetim berbat da hocamız bakalım bir çözüm bulacak mı madem orta saha almayacaktiniz Taylan i neden yolladınız
Berkan, demirbay, kaan, toreira, sara 5 adam var, hicbirinden iyi degil taylan, niye bosuna besleyelim?

Sallai iyi adam. Kim ne derse desin Rashica yokluğunu aradık o tarz mücadeleci birine hep ihtiyaç var. Derbilerde ve önemi yüksek maçlarda ortaya çıktı. Sallai bunu daha iyi yapan profil ama kanat bek ararken kendisini aldık sistemsiz plansız transfer yapan yönetim ve okan düşünsün gerisini
Rashica bu takım için çok önemliydi, o katkıyı verse süper olur

Yusuf Demir umarim bir gelisim gosterir de sadece Mertens'e yuk binmesin.

Sara bekleneni veremezse Scout ekibinin olumsuz raporuna rağmen haberlerini göreceğiz.

Aslında onlar Tchouameni’ye raporlanmış ama alınamamış

torreira yanina sert bir 8 ya da 6 aldik mi takimda dolu adam var 10 numara oynayacak
Kaanda oynar merak etmeyin bizdeki sorun
Hem Icardi hem ziyech hem mertens ayni anda sahada olmasiydi

Mertens yerine sarayi kaydirip toreria yanina kaan koydukmu olay tamamdir oda zor maclar icin

Siradan maclarda kimi oynatirsan oynat

Okan Hocanın kaderi derbide belli olur ,bitik durumdaki mouya yenilirse o gün bizle işi biter ,umarım farkındadır bunun

Muslera
Jelert Sanchez Abdülkerim Jakobs
Sallai Torreira Sara Barış
Icardi Osimhen

Ligde çok rahat bu kadro ile oynanır. Derbilerde Kaan-Berkan vs 3. orta saha kullanılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt