Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 sene sonra anca giderler.
floryadan geçmiş olsun o zaman valla - ben imkan olsa yarın görev başında olmasınlar isterimde...

her cümlelerinde "büyük camia" " marka" diyerek pohpohlama yapıp bahsettiği değerleri ayak altına alan insanlara dayanamıyorum.

Sara yanlış profildi 18 milyon harcayip takıma hala orta saha alınmamış gibi davranıyor taraftar haklı olarak..
Ben bunların hiçbirini bahane olarak kabul etmiyorum bu takımı adam gibi idare eden bir hoca sampiyon yapar..
Yanlış profil bile olsa o adam championshipte oynadigi topu oynasa yeter de artar bizr

Sara 8 numara ise doğru profil. 10 numara ise yanlış profil.

Ortasaha da bencede kaan torreira sara yapmalıyız ama futbol üstadı kaani sağ bek olarak görüyor

Niye abi sara var orda asil oynamasi gereken zaten saradir ziyech var yusuf var demirbay bile aslinda 10 numara dolu alternatif olan bolge hocan oynatsin yeterki
Hoca oynatmıyor sıkıntı orda zaten rdaş ama derbide kaan-lucas-sara yapacağına çoğu kişi emin zorlu maçlarda bunu yapan birinin ortasaha istememesi çok garip

Hocada birisinden iyi performans almayi becersin bir zahmet.Sara hazir geliyor herifi oynatamiyor.Ali turap gitti ross gitti diger yerli stoper cocuk gitti.Gencleri küstürüyor yedekte kimse kalmadi beklerde ve diger bölgelerde.

Mesela sağ bek yedeği yok, Ali turap kalıp, Anadolu maçlarının bazılarında oynasa kötü mü olurdu ? Gördük ki Metehan oynadı ve kötü de oynamadı.
Allah askina kiralik 2. lige giden oyuncu nasil bizde oynucak kalsa nolur oyuncu oyuncu olsa su yoklukta coktan formayi almisti metahan gibi ozan gibi

Su genc altyapi oyuncusu fetisitligi yapmayalim
Altyapidaki oyuncularin cogu 2. lig seviyesinde iyi olsa neden tutmasinlar ona sans gecen sene sivas macinda geldi kullanamadi bitti o is Galatasaray takimdan bu sans 150 kere gelmez adamin zaten oynama niyeti yok olsa biraz fizik calisir fitnes yapar ayakta duramiyor

Mourinhoya yenilebilmek ayrı başarı olur zaten , neyse en azından yeni bir kanla belki duzeliriz

Pahalı Scout transferi bizim işimiz değil. Boey kerem barış gibi ucuza alalım yedeğe, tutmazsa sıkıntı olmaz zaten.
Yaw 45 milyon Sara + beklere para harcattılar, hala Scout ekibinin olumsuz raporu diyorlar. Bu kadar para harcanıp; 20 yıldır kulüpte görev yapan adamın dediğine itimat edilmiyorsa şerefi olan kendi istifa eder zaten. Aynen kardeşim olumsuz rapor

Kaanda oynar merak etmeyin bizdeki sorun
Hem Icardi hem ziyech hem mertens ayni anda sahada olmasiydi

Mertens yerine sarayi kaydirip toreria yanina kaan koydukmu olay tamamdir oda zor maclar icin

Siradan maclarda kimi oynatirsan oynat

Herkes savunma ve orta sahaya yükleniyordu ama sorun hücumdaydı. Ezildiğimiz maçlarda Mertens, Ziyech ve Icardi aciz durumlara düştü. Dinamizm eksikliği önemli ölçüde azaldı.

Muslera
Davinson Nelsson Jakobs
Sallai Torreira Sara Kerem Barış
Osimhen İcardi

Bir 8 numara alsaydık harbiden çok hoş durucaktı kadro

Doğru profil falan geçelim, Okan burugun istediği profil minimum 50 milyon. Hem atlet olsun hem pasör olsun hem oyun kursun hem gol atsın. Kim bu oyuncu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt