Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.241
- 58.370
- 3.383
dursun basliginda mayis ayi postlarina bakiyodumkaos cözüm degil
biraz sulh
Adina utandim 1 miktar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursun basliginda mayis ayi postlarina bakiyodumkaos cözüm degil
biraz sulh
Hayal goruyorum derdim.bonservis 6 maaşı 1.5 seklinde saat 9 gibi zalewski haberi gelmeye başlasa tepkiniz ne olurdu.
Cenk i alacaz
Olacağı en fazla bu bence de. Hatta Barış sağ, Sallai sol oynar paso orta keserler içeriye.Muslera
Jelert - Sanchez - Nelsson - Jacobs
Sallai - Torreira - Sara - Barış
Icardi - Osimhen
dursun en iyi adaydı yapacak bisey yokdursun basliginda mayis ayi postlarina bakiyodum
Adina utandim 1 miktar
Yahu yanında Galatasaray cakmagi taşıyan adam bile bu ikna ederdi. Ebimbe kim zalewski kim abi? Kafayı yiyecegimcenki gören topcunun nevri dönüyormus
Tez zamanda kurtulmak dileğiyleÇünkü transferi yöneten ne idüğü belirsiz abuk sabuk yöneticiler var başımızda kanka
Ligde yani kolay maçlar muhtemelen bu formasyonu tercih edecektir Okan hoca . Barış Sağda daha iyi olur gibi tabi Sallaiye de bakmak lazım hangi beklerle iyi anlasirlarsa o kanat olur. Zor maçlarda forvetlerden biri kenarda beklemek durumunda kalır. Orta saha 3 lenir . Ama orta sahayi 3 lemek için bir orta saha alınmadı.Muslera
Icardi - Osimhen
Anladım kadarıyla Sallai mücadeleci Kanat. 433 den ziyade 442 kanadı. BAY zaten biliyoruz.Muslera
Icardi - Osimhen
Hiçde fena değilOlacağı en fazla bu bence de. Hatta Barış sağ, Sallai sol oynar paso orta keserler içeriye.
işlemeli yaygılar beni benden aldı. TV altı dokunuş ayrı bir dünya
kadro dışı kaldıysa harbi olabilir gerçekten he .Hayal goruyorum derdim.
birazdaha düsünelim bu transferde o zamanSallai istediğim bir adamdı ..