Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 7.936
- 5.537
- 1.983
Zalewski yi ben potanyelinden dolayı istiyordum Sallai ise daha olmuş futbolcu.Zalewski mi Sallai mi daha uygun idi bizim için, oyuncu profili olarak nasıl farkları?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zalewski yi ben potanyelinden dolayı istiyordum Sallai ise daha olmuş futbolcu.Zalewski mi Sallai mi daha uygun idi bizim için, oyuncu profili olarak nasıl farkları?
Ben Mertensi 30 dakikalik oyuncu olarak düşündüğüm için 2 forvet yada 10 numaralı bir sistem olacaksa gelmesini isterim. Yusuf evet kosmayan bir oyuncu ama Gol ve asist olarak kilit açabilen bir oyuncu şuan takımda kilit açabilecek oyuncu sayısınin azaldığıni da düşünürsek uygun maliyetli olursa alınmalı. Ligimizde çok iş yapacaktır.Yusuf gelir mi sizce?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anlayın abi bı işte, bazen bi harfide peşpeşe 2 kez yazıyor klavye, düzenlemeyle uğraşmıyorum
Kadiköye az kaldi reis, buralar yanacak bu notu tutYok öyle, daha futbol nöbeti tutacaz![]()
Gel yönetime gir buçi baba
Bu ligde mücadeleyle başarılı olunabilen tek sezon yok.Ben çöpe attık değil yine garantiye alamadık; mücadele arttı yaratıcılık azaldı diye bakıyorum. İşleyebilirsen çok iş yapar
Gel yönetime gir buçi baba
Yenicezki olumm fbyi , niye yansınKadiköye az kaldi reis, buralar yanacak bu notu tut
Umarim yeneriz, ama bence cikamicaz oradanYenicezki ölüm fbyi , niye yansın