sağlıklı bir şekilde düşünmek şart
geçen seneki kadroyla kıyaslıyorum
sara, jelert, jakobs, osimhen, batshuayi, sallai gelenler
kerem, tete, zaha, emin, dubois, köhn, ndombele, sergio gidenler
gelenleri biz kendi kendimize gömüyoruz abi jelert'i daha görmedik bile ilk maçtan gömmeye başladı taraftar. jakobs daha maça çıkmadı herkes gömmeye başladı. sara'nın ilk maçını hatırlayın nasıl gömülüyordu forumda. sonra biraz toparlayınca hemen pusuya yatmaya başladılar
gidenlerde de kerem ve emin dışında kim kalsın derdik abi. kerem'in gönderilmesi de 3'lüye döneceğimizden kaynaklı. kendi de zaten gitmek istedi, soyunma odasında bu formayı bir daha giymeyecem vs. diyen adamı nasıl tutacaksın ki takımda
transfer döneminin en büyük fiyaskosu orta sahanın yine alınmaması. yangın yapılacaksa bunun için yapılır, osimhen gibi bi topcu getirildi onun heyecanını bile yaşayamadık kendini beğenmiş taraftar yüzünden, şampiyonluk gitmiş gibi bir hava var daha süper ligde firesiz gidiyoruz
transfer dönemi başarılı demiyorum ama bu kadar abartılacak kadar başarısız da degil. iletişim süreci fiyaskoydu tamamen
sallai gelmeseydi süreç inanilmaz kötü yönetildi derdim ama bi nebze toparlandı bence. zalewski'ye 3 yıllık 40 milyon euro mu saçsaydık bir de herif 15m euro çıkış maddesi koydurmaya çalıştı. ha tabii transfer komitesi niye gidiyor o zaman oraya denebilir bu eleştirileri ben de yapıyorum zaten herifler amatör yapacak bir şey yok ama taraftar birbirini çok yanlış ateşliyor
bu kadar negatif girmeyelim sezona abi biraz forumun da toparlaması lazım yarın maç var puan kaybı isteyenler bile var aramızda eminim. boşu boşuna kendini beğenmiş taraftar yüzünden sezon çöpe atılacak şu negatifliğe bak ya