Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 7.935
- 5.537
- 1.983
Kadro yetersiz değil ipin ucunu kaçırmalari problem bu kadro iyi yönetilmesi lazım.Oyuncularin da güveneceği insanlar olması lazım Erden Timur böyle biriydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18. macta kime maglubiyet görecezSaplarız rahat ol, ilk 17 maçta mağlubiyet görmeyiz
Islemesi büyük mucize olur.bu zaten planlı yapılan bir iş değil
ister işlesin ister işlemesin bu ikiliyi kesme ihtimali yok hiçbir hocanın
Kalçası bırakıp gidecek adamı. Bir senedir ameliyat oldu olacakKaanın yürüyecek hali yok.
Tutmama imkanı yok sakatlık olmasa.icardi ve osimhen yan yana tutmazsa
Benfica18. macta kime maglubiyet görecez
jacobsu yalandan sol stoperliğe ikna edip geçişleri engelletirsek tr ligi için fazla bile.Muhtesem bence
Kesinlikle biri sakatti formsuzdu öbürü cezaliydi falan derken tek forvet oynayacağımız maç da çok olur.. Bunlar hocanın işi bence Sara X faktör olacak bu herif videolarda sadece golculuguyle de değil top tasimasiyla savunmadaki hırsıyla modern bir 8 gibi duruyor bizde subana kadar iyi dediğimiz maçta bile sanki standartinin altında gibi geldi..
Kalçası bırakıp gidecek adamı. Bir senedir ameliyat oldu olacak![]()
Ne akşami lan 13.20 de falan uyandım bugünSen sabahlayip aksama kadar uyuyormusun libosfield

gerçek bir yamyamOsimhenin daha süper ligde nasıl bir etki bırakacağını kestiremiyorum, bu icardi dzeko falan gibi değil,çok anormal, pozisyon gelirse inanılmaz gol rakamları görebilir.
Istedigi toplari alirsa ligi sirtinda tasir, delik desik eder herif unstoppableOsimhenin daha süper ligde nasıl bir etki bırakacağını kestiremiyorum, bu icardi dzeko falan gibi değil,çok anormal, pozisyon gelirse inanılmaz gol rakamları görebilir.