Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jakobs 1.83
sallai 1.84
osimhen 1.85
batshuayi 1.85

orta sahayada şöyle 1.84 birini getirirsek bu takım iş yapar

mesela jelert fındığı yerine 1.87 doue eklemeside iyi olurmuş

55 kg profesyonel topçu mu olur jelertin 11 olmadığı her kadro okeydir
Ahh be üstad burada dedik jelert bize uygun bir profil değil diye linç yedik. En bol bulunan bir pozisyonda gittik 9 mil jelert aldık. Birçok maç boeyi canlı 5 metre önümde izledim. Boey bizim beklentiyi yükseltti sonra jelert gibi vitaminsiz biri gelince böyle topçu mu olur dedik. Ben her zaman fizikli yam yam bir bek istedim. Neymjs jelert bizim için yemeden içmeden kesilmiş neymiş vikingmis. Vitaminsiz viking

Şu Ziyech denen adamın, yaptığı işe biraz saygısı olsa ve kendine gelse çok farklı şeyler konuşacağız ama güven vermiyor işte..

Zor bir sezon bizleri bekliyor..

Mal ya, yok ben Turkiye'de napacam EPL ya da Real Madrid istiyorum falan diyordu birde anasi var tabi. Bize gelmis olsa topunu oynardi en kotu Istanbul'da yasardi.
EPL veya Madrid istiyorsan o zaman dana gibi para istemeyeceksin. bu mal hem ayranım dökülmesin hem başıma kötü şeyler gelmesin dedi. Şimdi otursun anası ile nakış yapsın at kafalı

3-5-2 için güçlü bir takım göremiyorum ben ortada. Diğer formasyonlarda da çift forvet ile kadro kuramıyoruz net şekilde.

Rakiplere bakıyorsun ideal 11'inden tut, yedeklerine kadar belli. Biz lig oynanırken deneme-yanılma yöntemleri ile ilerleyeceğiz ve bu süreçte çokça sıkıntı yaşayacağız.

Bugün beni mutlu eden iki şey, Cenk Ergün istifası ve en azından kanat alabilmiş olmamız. Gerçi o da sağ kanat, sola yine alamadık.

Metin Öztürk'ün açıklamaları ise bizim yönetimin ne kafada olduğunu ve futboldan fersah fersah ötede olduklarının kanıtı. Hocası yetmezmiş gibi yöneticisi de posta koyuyor taraftara.

Sonuç olarak geçen yıla göre guclenmedik mi ?
Kimse eksiğimiz gedigimiz yok yazmadı ben görmedim öyle bir mesaj bu kadroyu şampiyon yapamıyorsa da Okan yoluna baksın bu saatten sonra..
Siz istiyorsunuz ki kafada bazı şeyler olmadı diye ligden cekilelim bu ligler kağıt ustunde oynansaydi Nzonzi lemina serili sezon namağlup şampiyon olurduk
Transferlere bakınca güçlendik gibi görünüyo ama yanlış mühendislik yapıldığı için aslında güçlenmedik enteresan bi durum oldu

Tor dbay
Mertens icardi

Harıl harıl geçiş yiyodun düştüğümüz durumlar malum uzun uzun yazmaya gerek yok

Sen gittin buraya sara ve osimheni aldın

Tor sara
Osi icardi

Güçlendik mi yoksa güç mü kaybettik sence?

Osimhen’in yakın arkadaşı Buchi Laba: "Sallai, Zalewski'den daha iyi bir futbolcu. Daha iyi kariyeri var, daha deneyimli, daha dinamik ve fizik durumu iyi. Hatta çok daha ucuz.

Galatasaray'ın bu gerçeği anlamasının neden bu kadar uzun sürdüğünü anlamıyorum."

eee ET dedi ya alt yapı olayına 1 tane bile yönetici atamadılar diye. Bunlar yapılmıyorsa utkucan ın suçu ne?
Bir tek FT-Belmas zamanında bu adam ve ekibi önerileri dikkate alında. Sonucunda o topçular kaç para kazandırdı ve kazandırma ihtimali var
Kısmen katılıyorum söylediklerine, işte orada da ikinci kapıya çıkıyor yine, istifa etsin. İşinin hakkını vereceği bir yere gitsin, aynı şeyi söylüyoruz zaten. Bu adamın hiçbir senaryoda kulüpte durmasının bir anlamı yok. Yönetim başta olmak üzere hepsinin gitmesi gerekiyor. Adam gibi yapılanman olmadan, plan program olmadan iki adım ötesini tahmin edemeden sağa sola para harcarsan olmaz. Emre çok iyi bir scout ekibine ve veri tabanına sahipse kendisine yazık etmesin, işinin karşılığını görebileceği bir yer çok rahat bulur. Bahsi geçen dönemde para kazandırdı dediğimiz futbolcuların çoğu menajer önerisiyle geldi. Bu ekibin daha kalkıp da canlı canlı kamp kurup futbolcu takip ettiği bir dönem olmadı muhtemelen. Varsa da ben hiç hatırlamıyorum yerli yabancı basında. Rotasyona harcadığımız paranın çeyreğine Avrupa'nın en iyi scouting sistemini oturturduk. Benim bütçemin yüzde biri bütçeyle Güney Amerika'ya, Kuzey Avrupa'ya kamp kurmuş takımlarla dolu Avrupa. Scouting sadece gidip Boey gibi adam bulmak demek değil, mevcut transfer listesinin kadro yapısına, oyun şablonuna uygunluğuna göre oyuncuları takip edip, gözlememek de demek. Biz sezon başı 3 bek değiştiriyorsak zaten o departmanın varlığının bir anlamı yok demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt