Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi ile Osimhen aynı tip santrafor diyenler buz hokeyine falan yönelsin

Icardi en iyi döneminde bile 10 metre zor top süren bir adamdı Osi bunu az da olsa yapabilir.

Osi’nin en büyüj artısı olağanüstü fizik kalitesi, Icardi hiç böyle olmadı. Bu adamlara doğru rol paylaştırırsan sana ciddi katkı verirler lakin Okan aka -Okaaaaann izlemek istemiyorum- bunu başarabilir mi orası muamma.
Buz hokeyimis :giggle:
Elbette osi daha hareketli oyuncu ama ikiside gercek santrafor oldugu gercegini degistirmez. Bu ikili hakan arif gibi bi ikili olamaz. Ha tutar belki cok kalteli oyuncular oldugu icin ama ihtimal düsük. @Emre Bari dedigi gibi ikisi varsa ikisi oynar oynatmama sansinda yok. Hocanin isi zor birinden birini oynatmadigi zaman elestiri büyük olacak. 352 de belki ama orada bile daha hazirlayici olmali bitane forvetin.

Osimhen’in yakın arkadaşı Buchi Laba: "Sallai, Zalewski'den daha iyi bir futbolcu. Daha iyi kariyeri var, daha deneyimli, daha dinamik ve fizik durumu iyi. Hatta çok daha ucuz.

Galatasaray'ın bu gerçeği anlamasının neden bu kadar uzun sürdüğünü anlamıyorum."
Yeni transfer sorumlumuz luchi babaaa 👏👏👏

transferden ziyade cenkin istifasına çok sevindim

sıra dursun ve ekibinde

Muslera
Jelert
Sanchez
Nelsson
Jakobs
Torreira
Sara
Sallai
Ziyech
Mertens
Yusuf
İcardi
Osimhen
Batshuayi

Günay
Kaan
Bardakçı
Metehan
Berkan
Demirbay
Yunus
Barış

22 kişi böyle
Yerli rotasyonu yetersiz duruyor. Ligden 1-2 topcu alinmaliydi örnek yusuf özdemir ve yasin

Transferlere bakınca güçlendik gibi görünüyo ama yanlış mühendislik yapıldığı için aslında güçlenmedik enteresan bi durum oldu

Tor dbay
Mertens icardi

Harıl harıl geçiş yiyodun düştüğümüz durumlar malum uzun uzun yazmaya gerek yok

Sen gittin buraya sara ve osimheni aldın

Tor sara
Osi icardi

Güçlendik mi yoksa güç mü kaybettik sence?

Mertens ayrıldı mı takımdan ?
Ayrıca 2 bek geldi bu takıma köhn kaandan iyi oynayamayacaklarsa lisanslarını yirtsinlar ..
Bariz guclendigimizi düşünüyorum beni memnun edecek en önemli nokta takıma uygun orta sahaydi o işi beceremediler bu eksik geçen sene de vardı zaten..

Buz hokeyimis :giggle:
Elbette osi daha hareketli oyuncu ama ikiside gercek santrafor oldugu gercegini degistirmez. Bu ikili hakan arif gibi bi ikili olamaz. Ha tutar belki cok kalteli oyuncular oldugu icin ama ihtimal düsük. @Emre Bari dedigi gibi ikisi varsa ikisi oynar oynatmama sansinda yok. Hocanin isi zor birinden birini oynatmadigi zaman elestiri büyük olacak.

feature=shared

Icardi’nin şuradaki sekansı yaptığı tek bir akış yok kariyerinde.

Gerçek santrafor diye bir oyuncu tipi de yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt