Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.906
- 39.707
- 2.953
Artik kime aldik ve yem yazamayacak. Ne yazacak bu cocuk?Hakan sen napçan lan knk , 4,5 saat sonra işsiz kalcan![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artik kime aldik ve yem yazamayacak. Ne yazacak bu cocuk?Hakan sen napçan lan knk , 4,5 saat sonra işsiz kalcan![]()
feature=shared
Icardi’nin şuradaki sekansı yaptığı tek bir akış yok kariyerinde.
Gerçek santrafor diye bir oyuncu tipi de yok.
Sırf senin için boksör de olur @Emrah DuvarDanimarkaca da alman dilinden cikma, onu da kolay sökersin
Cocuk muArtik kime aldik ve yem yazamayacak. Ne yazacak bu cocuk?
Danca oDanimarkaca da alman dilinden cikma, onu da kolay sökersin
Monaco forumuna yazmış kime aldıkArtik kime aldik ve yem yazamayacak. Ne yazacak bu cocuk?
Hocan oynatacak sanki yedek oturacak herif ne heyecan yapıyonOsimheeeeennnnnnnnnnn
Abi acayip heyecan bastı 23 saat kaldı maça
Maasi ne kadar acaba
Tamam oglan olsun ozamanCocuk mu
2Maasi ne kadar acaba
Yav niye Arif rolünde oynatalım Osimhen’i alıyorsan ona göre kurgun olacak/olmalı.Osiyi simdi arif rolünde oynatirsan gercek yapabiliceklerinden en etkili oldugu yerden uzak tutmus olursun MERKEZDEN oda esittir gol atmak. Elbette dribbling yapar top sürer icardiye göre ama asil görevi merkezden gol atmak. Bunu kastediyorum gercek forvet dedigimde. Ha cok kaliteli olduklari icin tutabilir ama ideal bi dizilis degil.
fena topçu değil ya ben beğendim...
EMRAH DANCA GS‘DEDanca o