Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jelert ve sara ne yaptı da bu kadar nefret kusuluyor anlamıyorum

adamlar kötü futbolcu değil

maliyetleri de kendi suçları değil
Uzun yazacaktım da vazgeçtim. Bizim ülkeden bir bok olmayacağının net kanıtı herkes herşeyi biliyor. Abi ben yazılım yapıyorum yazılım konusu gelince birşeyi konusurken iki kere düşünüyorum yanlış bilgi vermeyeyim diye. Bizim ülkede herkes siyasetci-herkes ekonomist ve herkes teknik direktör

İstemediğin orta saha gönderdiğin kanatlarla hadi bakalım Okan efendi sıra senin vezir mi rezil mi ediceksin bakalım

maalesef açık açık kendi yöneticilerimiz tarafından soyulduk. Cenk Ergünün tüm altında imzası bulunan transferler kontrol edilsin. Zamanında Tolga Ciğerci ye de böyle alakasız maaş vermişti. Bu bonservisler normal değil (bizim için). Bağladıkları Maaşlar normal değil. Sallai yı dün hallettiklerine göre Cenk Ergünde işin içinde olmalı. İstifa ettim, üstü örtülür umudunda.Florya Projesi, Şu Karaborsa skandalı, hiç olmadığı kadar paralar dönüyor. Herkes kendi payının peşinde.

Bize mutlaka iyi yöneticiler lazım erden gibi lakin çok iyi bir sportif direktordelazim geniş networku olacak ki çöpleri bile satabilelim

Adana Demirspor transferde yapamadı %99 ihtimalle küme düşerler bir kulüp anca bu kadar rezalet yönetirdi onlarda boyundan fazla açıla açıla gittiler en son patladılar.

klopp iliğini kemiğini sömürmüştür inş sahaya adımlayabilir

Masanın en solundaki şahıs+ bizim Cenker ve bunun gibi türevlerinin amacı bu. Komisyon ile işleri yürütüyorlar. O masanin solundaki adamın Tr de fabrizio görevi görmesi sizce tesadüf mü? Rakamlara kadar birebir menajerlerden alıyor haberleri. Ve istediği gibi de futbol ortamını yönlendiriyorlar. 2014 yılında menajerlerin yediği boklar üzerine fifaya seminer teklifinde bulunuldu. Fifada kabul görmedi. Çünkü hepsi işin içinde.

Adana Demirspor transferde yapamadı %99 ihtimalle küme düşerler bir kulüp anca bu kadar rezalet yönetirdi onlarda boyundan fazla açıla açıla gittiler en son patladılar.
Adana Samsun kayseri ve kasimpasa yasaklari vardı sadece kasimpasa acabildi galiba ve transfer yaptı
Adana beter olsun ,kasimpasa istesekte düşmüyor zaten ,birtek kayseriye yazık oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt