- 21 Ocak 2010
- 72.525
- 51.016
- 5.003
Jahrein götünü tutuklamışlar keyfim yerine geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence tam 3-5-2 kanadı olacak oyuncu sol açık için tekniği zayıf sağ bek oynamak için defansı zayıf aslında hepsinde biraz var atletizmi üst seviyede ve güçlü git gel yaparBarış 3-5-2’de sol kanat oynarsa kariyer sezonunu yaşar diye düşünüyorum, solbek oynadığı her maç müthiş oynadı.
nöbet 00.00 da kapanacaktır
Solbek sakatlansa yedegi berkan, sag bek sakatlansa yedegi kaan
Orta saha sakatlansa yedekleri kaan ve berkan
Kadroya bak
Okaaaaaaaannnnnn
Adana işi biraz daha kötü kadro kalitesi inanılmaz altlarda Samsun ve Kayseri yine kadroları koruyabildiler ama Adana'da baya baya 3'ncü lig kalitesi var fazla dayanamazlar averaj takımı olmaları baya kuvvetli gözüküyor.Adana Samsun kayseri ve kasimpasa yasaklari vardı sadece kasimpasa acabildi galiba ve transfer yaptı
Adana beter olsun ,kasimpasa istesekte düşmüyor zaten ,birtek kayseriye yazık oldu
merkür retrosunda 14 eylül mutluluğu :/sergenim olsaydı şimdi 3 transfer daha olacak derdi karşı çıkanlara da sayar söverdi
Sergen şutlanmasaydı en sonunda ben sovecektim. Sabah akşam Cenkeri yalıyordu.sergenim olsaydı şimdi 3 transfer daha olacak derdi karşı çıkanlara da sayar söverdi
Erden Timurcu mu oldun hayırdır.erden timurun gönderilmesi, transferler, kemerburgaz süreci ve karaborsa olayları SABOTAJdır
iç savaşın zararlarını bir kez daha gördük
Futbol nöbetiyle bu sabotajı izlemeye devam edelim
Fb ve bizim maaş bütçesi aşağı yukarı aynı olması lazım. Biz de Zaha'nın maaşı nasıl 7.5-8 ise imaj her şey dahil onlarda Dzeko 7 milyon, Fred yine net 5 bonuslarla 6-6.5, Amrabat 5, Kent 2.5, Nesri 6-6.5, Kostic 2.5-3, Cağlar- Cengiz 3-3.5, Becao- Djiku- Livakoviç 2 civarı en önemlisi Mouinho 10 açıkladılar ama imaj- reklam falan 15 civarı ki bunu da kendi kaynakları falan söyledi.Var mı bunların maaş tablosunu doğru gösteren bir yer? Site, paylaşım, video vs.. Kap açıklamaları 4 altını açıklamıyorlar zaten.
Ciddi anlamda merak ediyorum, herkes bizim maaş bütçesinin çok daha fazla olduğunu düşünüyor.
banlanan uyeler1400 ziyaretçi neyi bekliyosa
1400 ziyaretçi neyi bekliyosa
Köhn takıma zarar veriyor sakar bi adamdıAklım almıyor köhn ü niye zorla gönderdiniz arkadaş zararı neydi adamın üç kuruş maaşı var üstelik giderken epey üzgündü
Madem en başından beri orta saha istenmiyordu 12 kişi oynanmazdı en azından Yusuf u kiralayıp köhn ü de kadroda tutsaydınız elde yedek sol bek kalmadı
Afrika kupası falan varsa yandık Jakobs kesin milli takım yapar
Bu kadar plansız olunur mu ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sami Sallai başlığını okuyor1400 ziyaretçi neyi bekliyosa