Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.235
- 58.365
- 3.383
evt yavaştan trans taraftarı arkadaşları uğurlayalım futbol nöbetine uzayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük bir bug bu üstad geçen ben de farkettimÜstad ceza alinca sizde gizli sekmeden mi giriyorsunuz? Bende açmıyor çünkü ceza alinca forumu
Valla ben pek ceza almadım, hatırlamıyorum, ama çıkış yapıp okuyabilirsin ziyaretçi gibi , cipsleri çerezleri silipÜstad ceza alinca sizde gizli sekmeden mi giriyorsunuz? Bende açmıyor çünkü ceza alinca forumu
birici olacak biri değilim başkaları birini tutsun, ben galatasarayı tutarımErden Timurcu mu oldun hayırdır.
E abi bu Johnny Cardoso için bizden €30m istiyodunuz şimdi niye oynatmıyonuz lan Betis!!
Evet kafayi yiyorum ban yiyince. Ek olarak diğer bug da ceza süren dolmasina rağmen açılmıyor. En az +2-3 saat geçmesi lazim. Forumun sunuculari Greenwich de galiba saati ordan alıyorBüyük bir bug bu üstad geçen ben de farkettim
Çıkış yapmana bile izin vermiyor
Logout curl’ünü alıp console’da ep’ye vurmak gerekiyor
Cikamiyorsun ki üstad bug varValla ben pek ceza almadım, hatırlamıyorum, ama çıkış yapıp okuyabilirsin ziyaretçi gibi , cipsleri çerezleri silip
Cükün ücretini karşılayamamışlar belli ki. 5 milyon maaşı varmışulan haluk çükü nerede yalancı
ortasaha olmadan bizden bi halt olmaz
Benim de öğrenmem lazım o zaman, heran banlanabilirimCikamiyorsun ki üstad bug var
1 milyon euro kalsaydı 60-70 milyon TL seviyesinde yeni sözleşme yapılacaktı. Barış ile falan yapılmıştı sanırım.Kerem bizde son senesinde ne kadar maas aliyordu?
okan hocadan çok şey öğrendim gelişimimi çok katkısı oldudaha okan diyen oldumu çok merak ediyorum?