Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklım almıyor köhn ü niye zorla gönderdiniz arkadaş zararı neydi adamın üç kuruş maaşı var üstelik giderken epey üzgündü

Madem en başından beri orta saha istenmiyordu 12 kişi oynanmazdı en azından Yusuf u kiralayıp köhn ü de kadroda tutsaydınız elde yedek sol bek kalmadı

Afrika kupası falan varsa yandık Jakobs kesin milli takım yapar

Bu kadar plansız olunur mu ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok dedik burda millet düğün bayram yapıyordu gittiğinde

Osimhen neden Antep maçında oynayamiyor? Sinan Yılmaz canlı yayında söyledi

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jelert ve sara ne yaptı da bu kadar nefret kusuluyor anlamıyorum

adamlar kötü futbolcu değil

maliyetleri de kendi suçları değil
Ben bu gelenlerin çöp olmaması için de istiyorum değişimi. Daha kompakt bir oyun olmalı. 352, 3412, 3421 ve varyasyonları üzerine kafa patlatmalı teknik ekip.

Tarihimizin en rezil transfer dönemi.

Kendi iş hayatlarınızda da aynen böyle rezil olursunuz inşallah. Bizlere de onu görmek nasip olsun inşallah.
Kac senedir takip ediyorsunuz ? Nasıl en rezili ya cidden? Tolga cigerciler, culiolar, jose vs bir çok inanilmaz kötü transfer dönemleri oldu. Kadro guclendi, biraz sakin olalım ya. Osimhen gelmis tarihin en kötüsü diyoruz. Alınan tüm yabancılar belli seviyede oynamis isimler. Kerem dışında gidenler katkısı olmayan isimler.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük faciaların eşiğinden dönüp telafisiz kaza yaşamadan bu dönemi de atlattık. Olaysız dağılabiliriz. Şampiyonluk gayretimiz mübarek yolumuz dikensiz olsun bu nöbette dertlerimizi paylaştığımız tüm renk taşlara teşekkür ederim. Maç başlıklarında görüşmek üzere...

Biraz takımlara bakınca planlı transfer yapan tek takım oldu o da Goztepe tabi hiç şaşırmadım adamların tüm yöneticileri yabancı
Herseyi planlamayla yaptılar tebrik etmek lazım, misal sırf bu sayede datro fofanayi getirdi adamlar

:asd:

IMG_20240913_232232.webp

Transfer döneminde bizim adimiza en büyük kayip kerem oldu

Eger güc kaybettik diyeceksek bu kerem üstünden olabilir

Ben sara’nin hem ndombele den hem de gecen sezon ki oliveira dan daha cok katki verecegini düsünüyorum

Aurier den hic faydalanamadik,jelert den faydalanacagiz bence gelisime acik genc bir oyuncu

Jacops’u hic izlemedim ama simdilik köhn yerine geldigi icin bekleyip görecegiz,en azindan köhn kadar idare eder diye tahmin ediyorum,ekstra performans sergilerse gücleniriz zaten

Sallai ise daha cok rashica profilinde bir oyuncu gibi duruyor,takim oyununa katki saglar

Forvet hattinda ise tartismasiz bir sekilde güclendik osimhen ve batshuayi ile,gecen sezon vinicus vardi

Bizim icin genel olarak en büyük kayip erden timur,uyumlu huzurlu bir aile ortami olmayacagini düsünüyorum sezon boyunca

Bunu yönetim saglamali ama ortada yönetim diye birsey yok,kendi cikarlari icin reklam pesinde kosan insanlar var

Güclendik veya güc kaybettik tartismasinin ana nedeni harcanan bonservis ücretleri,jelert 4.5 milyona sara ise 9 milyon’a gelmis olsaydi daha baska seyler konusurduk bana göre

Ya arkadaşlar evet yanlışlar plansızliklar olabilir de tarihin en kötü transfer dönemi falan gibi garabet yorumlar yapmayın. Daha 2 sene önce Cicaldau Morutan gibi oyuncular peşinde kosuyorduk. Kulüp Osimhen gibi bir canavar getirmis. 2 yıl üst üste şampiyon olmuş. Evet plansızliklar beceriksizlikler hatta skandallar da var. Ama bazı şeyleri abartmayın twitter algılarına gelmeyin. 11 yıl şampiyon olamamis kulüpte bile bizdeki kaosun çeyreği yok. Bu kulübe ne çöpler geldi Allah aşkına bu yorumları nasıl yapıyorsunuz inanılır gibi değil.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt