Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim transfer ve Avrupa başarısızlıklarının yanına birde Ali koça ikram skandalına imza attı
Şu dakikadan sonra taraftar nezdinde yok hükmündedir
Sayın Erden Timur ve hazırlayacağı ekip acilen göreve davet edilmelidir

en son skiniar kronik diye sıkmıştı bizim muhabirler sonra fb aldı adam maç kaçırmıyor

bissouma da aynısı olursa görecem bakalım orta sahada torreira'yı 50 maç oynatmayı akıl edenleri

sonra bu adam niye formsuzlaştı diye burada gömülür

muslera da başakşehirden kaç kere 4-5 yedi

böyle mantık olmaz

bu uğurcan kötü kaleci algısı nerden yerleşti bilmiyorum ama baya komik

elimizde alternatif kalmadı zaten muhtemelen ederson gelir, uğurcanı da alamayız

Uğurcan rezalet bir kaleci. Jankat'la Günay arasında bir yerde ama Jankat'ın seviyesine Günay'dan daha yakındır, o derece kötü bir kaleci. Sadece kurtardığı 3-5 topa bakarak olmaz o iş. Sadece refleksle falan da kaleci olunmaz. Göz boyuyor öyle... Sözde geliştirdiği ayakları Muslera'nın net gerisinde, baskıyı kaldıramaz, Trabzon haftalar önce şampiyonluğu büyük fark açarak garantilemese o son düzlüğü hayatta kaldıramazdı, hele bu transferden sonra yaşayacaklarını hiç kaldıramaz, büyük maç genelde oynayamaz, istikrar problemi büyük, o cüssesiyle tonla uzaktan gol yer, kaleden çıkış zamanlaması çok problemlidir, gereksiz penaltılar yaptırır, yan toplar eh işte...

Beceriksiz herifler agustos 30 oldu hala kaleciyi getiremediler. Milleti de donnarummayi bekliyoruz yalanıyla uyutuyorlar.

Arkadaşlar kızgınız biliyorum ve bu gayet normal, lakin bugün yönetimde kim olsa aksi bir karar alamazdı mevcut konjektürde. Sadece sponsorlarına bakarak bile bazı şeyleri anlayabilirsiniz, bunları burda açık açık yazmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt