Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.720
- 20.293
- 2.193
Bence doğru bir açıklama yaptı yönetim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eline sağlık reis..Bissouma için herkes uzmandı bir bok olmaz diyordu zaten isabet olmuş. Şimdi daha iyisini alırız ya da neydi o baby Lemina alırız nolcak.
Yönetimi neki taraftarı ne olsun.
Yusuf u lig içinde kiralayacağımız için daha 10 günü var onunYusuf belası gitmiyor mu bir yere
Aynen öyle gereksiz bir yaygara, Avrupa da puan lazım kaldı 3 takımBence doğru bir açıklama yaptı yönetim.
Kaleci
Sol stoper
Os
Yani her gün bir transfer mi Hakanım Lennox Lewis imKaleci
Sol stoper
Os
muslera da başakşehirden kaç kere 4-5 yedi
böyle mantık olmaz
bu uğurcan kötü kaleci algısı nerden yerleşti bilmiyorum ama baya komik
elimizde alternatif kalmadı zaten muhtemelen ederson gelir, uğurcanı da alamayız
Reis 5 kere üst üste gittğim berber olmadı, yıllardır berber arıyorum ve hala bulamadım8 senedir gittigim Berber yav biraz pimpirikliyim istediğim tıraşı diğerleri yapamıyor başka yerde tıraş olamıyorum.
Günay bu maçta da gol yemezse goalkeeper almayacaklar gibi rdaşBeceriksiz herifler agustos 30 oldu hala kaleciyi getiremediler. Milleti de donnarummayi bekliyoruz yalanıyla uyutuyorlar.
Almayacaklar degil alamiyorlarGünay bu maçta da gol yemezse goalkeeper almayacaklar gibi rdaş