Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.997
- 55.986
- 4.478
Hadi bakalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamamdır dünyanın en kötü kalecisi uğurcan halısahaya dahi çağırılmaz ikna oldum29 yaşında kaleci. milli takımda ne zaman oynasa batırmış. Bu bile yeterli done aslında. Ama sizin gözünüz boyanmış bir kere... Biraz da medya algısı...
Muradım Ederson Lammens ya da Donnaruma gelecek merak etme. Ayrıca 1 ya da 2 transfer daha bekliyorum 2 eylüldePozitif olalım diyoruz insanları gene bir şekilde umutsuzluğa sürüklüyorlar.
Evet onu unutmuşum. O da firesiz sezon geçirdi, katkı da verdi.Kosticse kronikti ondan almamistik. Gordük yine kronikligini mac kacirmadan oynadi eleman gecen sene.
tamamdır dünyanın en kötü kalecisi uğurcan halısahaya dahi çağırılmaz ikna oldum
Ins AzizimMuradım Ederson Lammens ya da Donnaruma gelecek merak etme. Ayrıca 1 ya da 2 transfer daha bekliyorum 2 eylülde
Maddenin bu yaşanılan durumla ilgisi ne ki? O madde koydurulurken bir tane akılsız çıkar da son 3-4 gün kala almaya çalışır biz de burunlarından getiririz diye düşünülmemiştir herhaldelan madem engel çıkarmayacaksın niye öyle madde koydurdun.
Barış giderse o da kiralık gelir seneye bu senaryo olabilitesi çok yüksek.Bunlar Barış'ı da yok pahasına gönderir
Türkiye'ye dönemez maddesi koydurmaz
Barış da seneye ifb yapar