Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan madem engel çıkarmayacaksın niye öyle madde koydurdun.

Maddeyi ön alım hakkı için koyduk, engel çıkarmak için değil., sadece fırsat doğdu, onların mallıklarından.
haaa şu fırsatı yakalamışken süründürmek çok iyi olurdu ama Türkiye'yi biliyoruz.
Devlete rağmen kafa tutsak projelerde çivi çakamayız.
Bu yaptığımız ileride bize yol, su,elektirk olarak fazlasıyla geri döner.
Eğlendik, uğraştırdık önümüze bakacağız.

Jelert haberini de aciklamadan dakilar once haluk uzerinden vermek mide bulandirici acikcasi.hicbirseyi dogru yapamayip insanlari cileden cikarmaktan baska bi halta yaramiyorlar.

Silas Andersennnn
Hocam dalga geçtiğin ukalalık yaptığın ölçüde zeki sayılırsın mantığına inanan kesime hitap edebilirsin bana degil. Onerin var mi isim. 20 iq demekle zeki olunmuyor futbol bilgisi de olmuyor. sizlerle tartismaya girmek istemiyorum. Ayni isimlere sosyal yasamimda farkli tepkiler aliyorum . Engellemistim gerçi de

Madem adamı geri alamayacaksınız başkalarına bedavadan peşkeş çekmek için mi madde koyduruyorsunuz.Bu açıklamayı yapan da yaptıran istifa...

Almayın adam falan. Hevesim kaçtı sokayım maçına da transferine de. Gurur kirildiktan sonra şampiyonluk neye yarar. Ezik yönetim ezik yöneticiler. Kapatın kulübü olsun bitsin filin de hoşuna gider. Jk yide bağlayın bunlara. Her sene şampiyon olsunlar

3 yıldır yapı sapı kirli sampiyonluklar iftiralar her türlü pislik yapan, her maç sonu haksız da olup ağlayan, her ortam da şerefsizlik yapan bir camiaya biz assagilik Kerem konusunda onay verdik.

Maçtan önce bu açıklamanın yapılması ayrı bir hata

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt