Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahaha yaparsın işte böyle iyiliği herifler girer edersona. Çıkıp konuşacaksın o zaman o sizi siyasetten arayanlara. Onay verdin akşamına ederson idine girdiler fiyat yükseltmek için.

Bu beceriksizler Altay veya Onana’yı getirirler kaleci diye. Utanmaları yok bunların, reziller.

Yönetim görün nasıl bir hainlik yaptığınızı mesele Ederson değil sizin göz göre göre elinizde koz varken buna müsaade etmeniz.Aylardir Ederson diye kendinizi yırttınız transferden de vazgeçmediniz şimdi Edersonu kaybettiniz Kerem in Avrupaya yazılmasına musade etmeseydiniz buna cesaret edemezlerdi.Olmus takımı ayağa kaldırıyorsunuz.

Barış kalmıyorsa da o profilde oyuncu lazım bize hem Sane hem Yunus ile mücadele gücü düşüyor, Zaniolo o işi yapabilecek seviyeden uzakta en fazla rotasyon olabilir. Günay tüm sezonun yükünü kaldırabilecek bir kaleci değil kesin takviye lazım ayrıca şu anda Günay olmasa yedeği Jankat böyle bir rotasyon olmaz. Orta sahada nicelik ve nitelik olarak eksiklik mevcut yabancı kontenjanı nasıl olur bilmiyorum ama buraya da ekleme şart. Şu 3 günde bu sezonki kaderimiz çizilecek umarım en iyi şekilde eksikler tamamlanır. Sergen geldi İsmail'in de geleceğini düşünüyorum ligdeki rekabette daha sert geçecek kadro derinliği çok elzem bu sezon.

Rakipler hiçbir şey bilmiyorsalar bile abdülün üstüne doğru top dikiyorlar

Bu takıma acilen sağlam bir ortasaha alınmalı. Barışı dehleyin ergen nazı çekecek vakit değil. Yerine acil adam alın diyecem de 2 gün kaldı 2

bugün ucuz yırttık.. sos verdi takım ciddi manada.. cl gitmeyelim böyle olacaksa hocası oyuncusuyla.. markayı elek etmeye gitmeyin kardeşim..

işin komigi bizde para varken transfer yapamıyoruz ,onun sebebide sportif direktörümüz yok 1 tane yönetici var sadece

Valla son günler yaklaştıkça yönetim artı Okan hoca da dahil bana gelmeye başladılar. Bu kadar para harcıyoruz hala apo izliyoruz oyuna Kaan filan giriyor. hoca teknik oyuncu seviyor ama bu topculari Avrupa'da kimse oynatmaz.

ederson transferinde rakibe zorluk çıkarmayalım @dursun özbek @Eray yazgan

Herifler edersona girmedi ki zatenbiz 1.5 aydır bitirmedik donarumayla lamensle uğraşıyoruz
Alıp almayacağımız da meçhul herifi
Transferin bitimine 3 gün kalmış normal başkasının ilgilenmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt