Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış kalmıyorsa da o profilde oyuncu lazım bize hem Sane hem Yunus ile mücadele gücü düşüyor, Zaniolo o işi yapabilecek seviyeden uzakta en fazla rotasyon olabilir. Günay tüm sezonun yükünü kaldırabilecek bir kaleci değil kesin takviye lazım ayrıca şu anda Günay olmasa yedeği Jankat böyle bir rotasyon olmaz. Orta sahada nicelik ve nitelik olarak eksiklik mevcut yabancı kontenjanı nasıl olur bilmiyorum ama buraya da ekleme şart.
Bryan gil işimizi görebilir aslında çok calışkan bir çocuk hem hareketli hızlı hem de 80 90 dakika mucadele edebiliyor barışla aynı yaşta gironadan tottenhama geri döndü yoklayabilirdik aslında

Ederson fener, donnaruma city, lammens united olsa ne olacak ? Kavukçu nerdesin? Çık konuş.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

futbolda en önemli şey konstrasyon özellikle bizim takım özelinde
bu kadar çok bireysel hata yapan bir takım avupada hiç bi halt yiyemezz 2+2=4 kadar net bişi bu
sane efendi gibi sahada yürüyüp defansın ortasında top kaptırırsan yersin
arkası dönük torreiraya pas atarsan yersin
işte ligin kalitesizliği sayesinde götürüyoruz tamamen de dışarı çıkınca tüm defolar ortaya çıkıyor

Yönetim kadar taraftar da suçlu Hakan, Kerem,barış ile uyutuldular. Banane ulan fener'in gündeminden kerimesine de hakanina da sen kendi takımına bak bir ton eksiğin var fenerle dalga geciyon ulan sen kendi takımına bak

Yönetim basın toplantısı ile fb transferini fbden önce açıklıyor, ne gerekiyorsa yaparız diyor. Ben böyle rezillik görmedim.

Barış kalmıyorsa da o profilde oyuncu lazım bize hem Sane hem Yunus ile mücadele gücü düşüyor, Zaniolo o işi yapabilecek seviyeden uzakta en fazla rotasyon olabilir. Günay tüm sezonun yükünü kaldırabilecek bir kaleci değil kesin takviye lazım ayrıca şu anda Günay olmasa yedeği Jankat böyle bir rotasyon olmaz. Orta sahada nicelik ve nitelik olarak eksiklik mevcut yabancı kontenjanı nasıl olur bilmiyorum ama buraya da ekleme şart. Şu 3 günde bu sezonki kaderimiz çizilecek umarım en iyi şekilde eksikler tamamlanır. Sergen geldi İsmail'in de geleceğini düşünüyorum ligdeki rekabette daha sert geçecek kadro derinliği çok elzem bu sezon.
bu saatden sonra bulamazsin.

Bugün oynanan maç çok aşık gösterdi ki

Arkadaşlar kaleci kadar transferde elzem bir konuda

Bize kanat oyuncusu gerektiğidir

Sane ve Yunus ile gidemeyiz

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış ve Zaniolo giderse net 2 kanat lazım. Yedek falan değil direk ilk 11 kalitesinde.

Arkadaslar önce ṣunu anlamak lazim. Transferle cözulemeyecek sorunlarimiz var. Hocanin oyun anlayisi ligi gene göturur zaten dogru duzgun rakip yok

Ama avrupada böyle giderse agir hezimet olur. O vakit kimse 3 senedir sampiyon olduguna bakmaz

Insallah hoca avrupada da ben Gsyim ben böyle oynarim demez! Eline verirler adamin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt