- 31 Ağustos 2021
- 55.970
- 40.736
- 2.733
Benim tum bogaz kismi , bi tarafin nerdeyse tamami ve azicik sacimin kulak tarafi gidik 1.5 senedir.Bununda sakal kıranı bir düzelmedi yav
Stres.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim tum bogaz kismi , bi tarafin nerdeyse tamami ve azicik sacimin kulak tarafi gidik 1.5 senedir.Bununda sakal kıranı bir düzelmedi yav
Bryan gil işimizi görebilir aslında çok calışkan bir çocuk hem hareketli hızlı hem de 80 90 dakika mucadele edebiliyor barışla aynı yaşta gironadan tottenhama geri döndü yoklayabilirdik aslındaBarış kalmıyorsa da o profilde oyuncu lazım bize hem Sane hem Yunus ile mücadele gücü düşüyor, Zaniolo o işi yapabilecek seviyeden uzakta en fazla rotasyon olabilir. Günay tüm sezonun yükünü kaldırabilecek bir kaleci değil kesin takviye lazım ayrıca şu anda Günay olmasa yedeği Jankat böyle bir rotasyon olmaz. Orta sahada nicelik ve nitelik olarak eksiklik mevcut yabancı kontenjanı nasıl olur bilmiyorum ama buraya da ekleme şart.
Yönetim kadar taraftar da suçlu Hakan, Kerem,barış ile uyutuldular. Banane ulan fener'in gündeminden kerimesine de hakanina da sen kendi takımına bak bir ton eksiğin var fenerle dalga geciyon ulan sen kendi takımına bak
geçmiş olsun hocam geçmişte yaşadım askerde düzelmişti cünkü askerde kafam çok rahattı : DBenim tum bogaz kismi , bi tarafin nerdeyse tamami ve azicik sacimin kulak tarafi gidik 1.5 senedir.
Stres.
Günayın yediği 3 golü diyelimKaleciiiiiiii alooooo. Günayin yedigi golü a+ kaleci cikarirdi. Cok iyi vurdu ama bi el ile dokundu topa. Böylece harcadigin paralar bosa gidecek. Aslinda top tasiyabilen bi orta sahada sart ama onu gectim, kaleciyi bitirin.
Galatasaraya yakışan da budur diğer türlüsünü düşünmek bile olmazavrupada bir şey olmayacak gibi
osimhen ve davinsonu bari kiralayalım fenere Türk futbolu madem ana husus
bu saatden sonra bulamazsin.Barış kalmıyorsa da o profilde oyuncu lazım bize hem Sane hem Yunus ile mücadele gücü düşüyor, Zaniolo o işi yapabilecek seviyeden uzakta en fazla rotasyon olabilir. Günay tüm sezonun yükünü kaldırabilecek bir kaleci değil kesin takviye lazım ayrıca şu anda Günay olmasa yedeği Jankat böyle bir rotasyon olmaz. Orta sahada nicelik ve nitelik olarak eksiklik mevcut yabancı kontenjanı nasıl olur bilmiyorum ama buraya da ekleme şart. Şu 3 günde bu sezonki kaderimiz çizilecek umarım en iyi şekilde eksikler tamamlanır. Sergen geldi İsmail'in de geleceğini düşünüyorum ligdeki rekabette daha sert geçecek kadro derinliği çok elzem bu sezon.
Bugün oynanan maç çok aşık gösterdi ki
Arkadaşlar kaleci kadar transferde elzem bir konuda
Bize kanat oyuncusu gerektiğidir
Sane ve Yunus ile gidemeyiz
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kelim ben 3 gunde bir kaziyorum ama sakalim yanak kismi tatsiz, sayisiz yontem ve ilac kullandim. Beyaz beyaz ufak ufak geliyorgeçmiş olsun hocam geçmişte yaşadım askerde düzelmişti cünkü askerde kafam çok rahattı : D