Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig başlamış iyi de başlangıç yapmışlar trabzon daha da uğurcan'ı satmaz. Boş işler peşinde koşmamak lazım ayrıca asla 15-20 falan edecek bir kaleci de değil

Galatasaray'da az para alıyordum ifbye gideyim deyip ifb yi çıkış kapısı olarak gören andavallar zaten kapımızın önünden geçmesin bundan sonra

Avrupadan çöp geleceğine Uğurcan gelsin.

Bu saatten sonra Avrupadan iyi kaleci mi bulup alacaklarını sanıyorsunuz

Uğurçan çöp değil çöp kovası.

images-48.webp

Kardeşim Hakan'ın suçu GS'ye gelmek istemesi mi, adam yalvarıyor beni alın diye. Yeter lan, daha iyisin mi bulacaksınız neyin tantanası bu.
adam gsye gelmek istiyor diye adama şu kadar paraya gelebilirsin fln diyor taraftar

sanki bitik topcuda adam bize muhtac gibi yazılıyor :d

ulan barışşşşşşşşşşşşşşşş ulan barışşşşşşşşşşşşşşşşşş

Peki bu taraftar 3 aydır orta saha diyo. Rize maçını mı görmek lazımdı bu sıçtığım gerçeğini görmek. Yaw teknik ekibe mi sövsem yönetime mi bilmiyorum. Ama cidden hak ediyonuz kardeşim. Oshimen almışsın Sane almışsın arkası eksiklerin var kalmış 1-2 gün anca anlayabildiniz. Kaleci işini söylemedim bile...

Eski acikta kahkahalarla onana diyorlar.

Ben kalpten giderim bu gece

kerem konusunda yönetime boşuna kızıyorsunuz. inanılır gibi değilsiniz. en büyük yönetim karşıtlarından biri olarak, böyle düşünüyorum.

kaleci ve diğer eksikler konusunda ise en büyük eleştirileri hakediyorlar. bu dakikaya kadar bekledik. 2 gün daha bekleriz.

bu akşamki kötü oyundan dolayı tadınız kaçık anlıyorum da, bir sakin olun. 4/4'ün tadını çıkarın. şu lanet transfer dönemi bir bitsin de, oyunumuz da yükselir merak etmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt